Giovinco gali sugrįžti į "Juventus" © Eurofootball.lt
Sebastianas Giovinco duotame interviu naujienų agentūrai "Sky Sport Italia" neatmetė galimybės vėl užsivilkti Turino "Juventus" marškinėlius.

Antrą sezoną "Parma" klube rungtyniaujantis puolėjas po puikaus sezono starto tapo Italijos futbolo sensacija bei spaudoje sukėlė daugybę spekuliacijų apie savo ateitį.

Pasak S. Giovinco jo sugrįžimas į Turiną yra abejų klubų rankose, kaip ir jo kontraktas, kurio dalį praėjusią vasarą išpirko "Parma".

"Susiklosčius palankioms aplinkybėms ir pasiekus bendrą susitarimą būtų galima apsvarstyti tokią galimybę...", - mįslingai nutylėjo puolėjas.

"Atomine Skruzdėle" pravardžiuojamas žaidėjas yra įvardijamas, kaip realiausias pretendentas užsivlikti 10 numeriu pažymėtus Alessandro Del Piero marškinėlius.

"Mano galvoja sukasi tik 10 marškinėlių numeris, su kuriuo žaidžiu Parmoje. Alexas visuomet reprezentavo "Juventus" ateitį ir jis vis dar tai daro. Del Piero savo rankomis perrašinėjo klubo istoriją ir niekam nepavyks sumušti jo rekordų".

Kiek netikėtai neseniai vykusiame "Juventus" akcininkų susirinkime klubo prezidentas Andrea Agnelli paskelbė, kad šis sezonas A. Del Piero yra paskutinis "Juventus" ekipoje.

"Galiu pasakyti tik tiek, kad gal kiek per anksti ši žinia buvo paskelbta, nors anksčiau ar vėliau tai turėjo įvykti".

"Juventus" jaunimo akademiją baigęs S. Giovinco pastaruosius metus neslėpė nepasitenkinimo dėl to, kad jam klube nebuvo suteikta daug progų atsiskleisti.

"Nebejaučiu pykčio "Juventus", nes dabar išgyvenu geriausius savo karjeros momentus. Visiškai nenoriu galvoti apie negatyvius dalykus", - sakė puolėjas.