"Juventus" gynėjas Lichtsteineris: mes nebuksuojame prieš silpnesnes komandas © Eurofootball.lt
Stephanas Lichtsteineris mano, jog "%c00038" buvo vertas pergalių lygiosiomis pasibaigusiuose mačuose prieš "Bologna" ir Veronos "Chievo".

Turino ekipos gynėjas įsitikinęs, jog vienintelė jo komandos problema - tikslumo stygius lemiamais momentais.

"Veronoje trūko tik įvarčio. Į aikštę išbėgome tinkamai pasiruošę, tačiau "Chievo" taip pat atliko savo namų darbus bei puikiai tvarkėsi gynyboje", - teigė šveicaras.

"Sunku atrasti kelių prie silpnesnių komandų vartų, nes jie dažniausiai pastato 11 žaidėjų sieną".

Šveicarijos nacionalinės rinktinės žaidėjo nuomone, "Juventus" mače prieš "Chievo" trūko tikslumo paskutinėje atakos stadijoje.

"Mes privalome išnaudoti savo progas. Neretai tokius mačus "atidaro" įvarčiai po standartinių situacijų. "Juventus" nebuksuoja prieš silpnesnes komandas. Neskaitant pirmojo kėlinio su "Catania", mes sukurdavome nemažai pavojingų momentų ir nusipelnėme trijų taškų mačuose su "Bologna" ir "Chievo".

"Juventus" yra Italijos "Serie A" turnyrinės lentelės viršuje, tačiau komandos laukia keli sunkūs išbandymai iki kitos nacionalinių rinktinių pertraukos.

"Neverta kalbėti apie "Scudetto", netgi jeigu ir laimėtume kitus tris mačus, nes visos rungtynės yra labai svarbios. Turime eiti šia linkme ir galime pasiekti įspūdingų rezultatų. Solidi gynyba? Tai visų nuopelnas. Ginasi visa komanda, todėl varžovams labai retai pavyksta pelnyti įvarčius. "Genoa" turi stiprius puolėjus, tačiau mes esame pasiruošę ir esu visiškai ramus".

Šveicaras neišvengė klausimo apie "Juventus" kapitoną Alessandro Del Piero, kuriam šis sezonas bus paskutinis.

"Pažįstų jį tik keturis mėnesius, tačiau jau dabar galiu pasakyti, jog Del Piero yra tikras čempionas ir labai malonus vaikinas, kuris nusipelnė daug pagarbos dėl savo nuostabios karjeros", - sakė Lichtsteineris.