Wengeras: vasarą "Arsenal" klubą norėjo palikti pusė futbolininkų © Eurofootball.lt
Arsene'as Wengeras pareiškė, jog šią vasarą Londono "%c00041" ekipą norėjo palikti kone pusė futbolininkų.

Tarpsezonio metu klubas pardavė kelis lyderius, tokius kaip Samiras Nasri, Cescas Fabregasas ir Gaelis Clichy, todėl ekspertai ne be reikalo suabejojo komandos galimybėmis kovoti dėl trofėjų.

"Ne, žaidėjai neišvyksta todėl, kad nori laimėti tiululus,- RTL radijo stočiai sakė Wengeras. - Jei palygintumėte "Man City" ir "Arsenal" titulų kolekciją, suprastumėt, kad vykti į Mančesterį dėl to nereikia. Futbolininkai nori atstovauti "Man City", nes ten algos gerokai didesnės nei čia.

Šis klubas dėl savo finansinių pajėgumų tikrai tapo galingu. Tas pats ir su "Paris St.Germain", kuris išleido daug pinigų ir pirmauja Prancūzijoje. Finansinė logika visuomet vaidina svarbų vaidmenį. Akivaizdu, kad, jei "Barcelona" ar Madrido "Real" mokėtų triskart mažiau, nei "Malaga", futbolininkai norėtų į pastarąją komandą."

Ir tęsė: "Mums vasara buvo tikrai sunki, nes pusė futbolininkų norėjo būti parduoti. Nelengva rengtis sezonui, kai nežinai, kas liks ekipoje. Mus išgelbėjo tai, kad klubas yra solidus ir vieningas. Kita komanda galėjo subyrėti į šipulius."