Mourinho reakcija į Guardiolos žodžius: "Real" tikslas Ispanijos čempionate - neiškristi į žemesnę lygą © Eurofootball.lt
Madrido "%c00003" strategas Jose Mourinho negalėjo nesureaguoti į kolegos "%c00006" klube Pepo Guardiolos žodžius apie lūkesčius šiame sezone.

Tiek "Real", tiek "Barcelona" yra laikomi vienais pagrindinių favoritų ne tik nacionalinėse pirmenybėse, bet ir Čempionų lygoje. Nepaisant to, ne itin gerai sutariantys strategai didelių ambicijų, jei rimtai priimtume šiuos pasisakymus, nepuoselėja.

Barselonos ekipos strategas kukliai [link="http://eurofootball.lt/index.php?page=news&id=24933"]pareiškė[/link], jog būtų visiškai normalu, jei pajėgiausias Europos klubas šį sezoną nelaimėtų nei vieno trofėjaus.

Mourinho į tai atsakė: "Kausimės, kad išliktume elitiniame divizione - tam reikia 40 taškų. Kol tiek arba daugiau nesurinksime, turime tikslą išvengti kritimo žemyn. Kai būsime dėl to ramūs, kelsime kitas užduotis."

Portugalas taip pat pridūrė, kad su perėjimu į kitas komandas, tokias kaip Londono "Tottenham", sietas Lassana Diarra niekur neišvyks: "Šis klausimas - išspręstas. Diarra yra mūsų futbolininkas, niekuomet nenorėjome jo prarasti."