"Sunderland" skolina "parazitų agentų" apsvaigintą Gyaną "Al Ain" klubui (VIDEO) © Eurofootball.lt
Ne pačius geriausius laikus išgyvenantis "%c00260" puolėjas Asamoah Gyanas paskolintas Jungtinių Arabų Emyratų "Al Ain" klubui.

Ganos rinktinės lyderis į Angliją už 15 milijonų eurų iš "Rennes" atvyko 2010 metų vasarą ir demonstravo puikią sportinę formą.

Tačiau nuo praėjusio sezono antros pusės iki dabar Gyano žaidimo kreivė akivaizdžiai smuko žemyn. Sunderland" treneris Steve'as Bruce'as dėl to kaltino "parazitus agentus", sukančius afrikiečiui galvą "įspūdingais, bet niekuomet oficialiai negautais" pasiūlymais.

Anot stratego, viskas prasidėjo po Anglijos rinktinės mačo su Gana, kuriame Gyanas įmušė įvartį.

"Nuo tų rungtynių Londone parazitai, kaip aš juos vadinu, apsuko jam galvą,- sakė Bruce'as. - Žmonės jam nuolat kalba apie perėjimą į kitą komandą ir dėl to kyla sunkumų. Gandai nesiliauja: tai jis vyksta į Madrido "Real", tai į Miuncheno "Bayern", tai į "Valencia", tai į Madrido "Atletico".

Ir tęsė: "Visi, kas matė Asamoah aikštėje pastaruoju metu, supranta, kad jis neranda savęs. Todėl ši nuomos galimybė tinka visoms pusėms, o klubas jaučiasi saugus, nes futbolininko sutartis galios dar trejus metus. Tikimės, kad jis vėl atras ugnelę bei sugrįš į komandą demonstruodamas tą žaidimą, kuris visus mus žavėjo."

Praėjusį sezoną per 31 mačą "Premier" lygoje Gyanas įmušė 10 įvarčių, o naujajame sezone per trejas rungtynes pasižymėti nesugebėjo.

Gyano įvartis į Anglijos rinktinės vartus: