Rugpjūčio 26 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" siūlo sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

13.00 "Real" reikalauja už brazilą Kaka 50 milijonų eurų. Saugu domėjosi "Paris St.Germain", "Milan" ir "Arsenal". (AS)

"Bolton" atmetė 7 milijonų eurų vertės Londono "Arsenal" pasiūlymą parduoti gynėją Gary Cahillą. (Įvairūs)

Ispanijos aukščiausiosios lygos naujokė "Rayo Vellecano" pasirašė vienerių metų kontraktą su buvusiu Ispanijos rinktinės puolėju Rauliu Tamudo. (Oficialu)

"Man City" klubui priklausantis puolėjas Roque Santa Cruzas turėtų pasirašyti sutartį su Sevilijos "Real Betis". (Įvairūs)

Kairiojo krašto gynėjas Erikas Pietersas patvirtino, kad artimiausiu metu paliks Eindhoveno PSV ir pereis į "Newcastle". ("Algemeen Dagblad")

10.30 "Man City" nekliudys puolėjui Craigui Bellamy be perėjimo mokesčio keltis į "Liverpool". ("Daily Mirror")

Londono "Tottenham" ketina pasiūlyti 20 milijonų eurų už "Internacional" puolėją Leandro Damiao. ("The Sun")

Londono "Arsenal" rengiasi sumokėti 7 milijonus eurų + priedus už "Bolton" gynėją Gary Cahillą. Bet už jį reikalaujama kompensacija yra triskart didesnė. ("Daily Mirror")

Turino "Juventus" domisi "Stuttgart" gynėju Khalidu Boulahrouzu, kuris gali būti panaudotas derybose dėl Zdeneko Grygeros persikėlimo į Vokietijos ekipą. ("Sportitalia")

"Arsenal" saugas Tomasas Rosicky yra atsidūręs "Wolfsburg" akiratyje. ("Metro")

Davidas Trezeguet artimiausiu metu turėtų sukirsti rankomis su Jungtinių Arabų Emyratų "Bani Yas" klubu. ("Sportitalia")

"Blackburn" gretas turėtų papildyti "Hoffenheim" puolėjas Vedadas Ibiševičius. Klubai sutarė dėl 7 milijonų eurų sandorio, tad teliko atlikti medicininį patikrinimą. ("Daily Mirror")

"Bolton" tikisi už 4 milijonus eurų prisivilioti "Liverpool" puolėją Davidą N'Gogą. ("Daily Express")

26 metų saugas Simonas Vukčevičius paliko Lisabonos "Sporting" ir pasirašė kontraktą su "Blackburn". (Oficialu)

"Paris St.Germain" vadovai ketina susitikti su Madrido "Real" atstovais bei aptarti galimybę įsigyti Kaka. ("Radio Marca")