Rugpjūčio 18 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" siūlo sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

11.00 "Valencia" atmetė 25 milijonų eurų vertės pasiūlymą iš Londono "Chelsea" už krašto saugą Juaną Matą. ("Daily Mail")

"Chelsea" taip apt derasi su "Porto" dėl gynėjo Alvaro Pereira bei saugo Joao Moutinho. ("Daily Telegraph")

Madrido "Atletico" strategas Gregorio Manzano atsisakė patvirtinti, kad klubas derasi dėl "Porto" puolėjo Falcao. (ESPN)

Machačkalos "Anzhi" konsultantas Germanas Tkačenko patvirtino, jog derybos su Samueliu Eto'o artimiausiu metu bus baigtos. "Tikimės viską sutvarkyti rytoj arba kitą savaitę",- sakėj is. (ESPN)

Londono "Tottenham" strategas Harry Redknappas pripažino, jog "Chelsea" dominantis Luka Modričius gali būti parduotas tam, kad iš jo gautos lėšos būtų panaudotos ekipos stiprinimui. ("Daily Mirror")

Romos "Lazio" puolėjo Mauro Zarate agentas ir brolis teigia, kad buvo susitikęs su Londono "Arsenal" atstovais. ("talkSPORT")

"Man Utd" nepavykus prisivilioti Wesley Sneijderio nukreipė savo dėmesį į 22 milijonais eurų vertinamą Dortmundo "Borussia" saugą Mario Goetze. ("Daily Express")

"Liverpool" ketina pasiūlyti 12 milijonų eurų ir du puolėjus: Davidą N'Gogą bei Raheemą Sterlingą už "Bolton" gynėją Gary Cahillą. ("The Sun")

Liverpulio komanda taip pat stebi 15 milijonų eurų vertinamą "Stoke" vidurio gynėją Ryaną Shawcrossą. ("Daily Express")

"Roma" sutarė dėl 10 milijonų eurų sumos, kurią sumokės už "Wolfsburg" gynėją Simoną Kjaerą. Jis Italijos sostinėje pakeistų Philippe Mexesą. (Sky Sport Italia)

"Wolfsburg" pasirašė sutartį su laisvuoju agentu, 29 metų saugu Thomasu Hitzlspergeriu. (Oficialu)

Glazgo "Rangers" iš "St. Etienne" įsigijo Jungtinių Amerikos Valstijų rinktinės gynėją Carlosą Bocanegra. (Oficialu)