Wengeras: "Arsenal" turi pinigų ir gali mokėti po 45 milijonus eurų © Eurofootball.lt
Londono "%c00041" strategas Arsene'as Wengeras ramina gerbėjus teigdamas, kad yra pasirengęs mokėti už norimus įsigyti futbolininkus ir po 45 milijonus eurų.

Šią vasarą sostinės klubas jau pardavė kapitoną Cescą Fabregasą, netrukus komandą paliks ir kitas lyderis Samiras Nasri.

Nepaisant to, pastiprinimo rinkoje dairomasi atsargiai, o bene vieninteliu stambiu pirkiniu galima laikyti tik "Lille" puolėją Gervinho. Tiesa, nemaža suma - beveik 20 milijonų eurų - išleista ir už prieš porą dienų 18-ąjį gimtadienį atšventusį krašto saugą Alexą Oxlade'ą Chamberlainą, tačiau aistruoliai ne kartą išreiškė susirūpinimą dėl patyrusių ir pergalėms jau dabar subrendusių žaidėjų stygiaus.

"Mokėsime ir po 35, ir net po 45 milijonus eurų, jei tik rasime tinkamų žaidėjų,- "SkySports" sakė Wengeras. - Problemų su pinigais nėra, esmė - rasti aukšto lygio futbolininką.

Mano, kaip nenorinčio leisti pinigų trenerio reputacija yra neteisinga. Aš tik nenoriu mokėti už vidutinius žaidėjus."

Ir tęsė: "Nebijome išlaidauti, kai manome, kad tam pasitaikė gera proga. Sirgaliai turi pakankamai pagrindo didžiuotis klubu: jo vertybėmis, valdymo stiliumi. Sukūrėme tikrai daug, tad nėra reikalo pykti.

Be abejo, norime laimėti trofėjų - kas to nenori? Praėjusį sezoną buvome arti to, kovojome visuose frontuose, bet visur šiek tiek nepasisekė."