Rugpjūčio 17 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" siūlo sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

19.45 Milano "Inter" toliau dairosi naujo puolėjo ir susidomėjo Londono "Chelsea" nariu Didier Drogba. ("Daily Mail")

Tuo metu Londono klubas norėtų prisivilioti 15 milijonų eurų vertinamą "Inter" puolėją Goraną Pandevą. (Itasportpress.it)

Carlo Ancelotti gali nutraukti planuotas atostogas ir netrukus tapti naujuoju "Paris St.Germain" treneriu, pakeisdamas Antoine'ą Kombouare. ("L'Equipe")

"Wolfsburg" saugas Diego arti 5 milijonų eurų vertės perėjimo į Madrido "Atletico". (Įvairūs)

13.45 Madrido "Atletico" pasiūlė 5 milijonus eurų už "Wolfsburg" atakų organizatorių Diego. (AS)

Gynėjas Lucio pratęsė sutartį su Milano "Inter" klbu iki 2014 metų vasaros. (Oficialu)

Londono "West Ham" klubą palikęs Vokietijos rinktinės saugas Thomasas Hitzlspergeris treniruojasi su "Tottenham". (Įvairūs)

"Marseille" sporto direktorius Jose Anigo patikino, jog Londono "Arsenal" gali pradėti derybas su Mathieu Valbuena. (RMC)

10.45 Samiras Nasri artimiausiu metu padės parašą ant sutarties su "Man City". Londono "Arsenal" už jį gaus 26 milijonus eurų. ("Daily Mail")

Prancūzas taip pat paneigė, kad "Facebook" svetainėje parašė paliekantis "Arsenal" su pykčiu bei dideliu kartėlio jausmu. Futbolininkas savo anketos šiame socialiniame tinkle apskritai neturi. (ESPN)

"Milan" domisi jaunuoju "Barcelona" saugu Thiago Alcantara, bet jo prisivilioti nepavyks. "Kalbėjausi su jo agentu, bet katalonai parduoti nesutinka",- kalbėjo Italijos ekipos viceprezidentas. (ESPN)

"Lille" vadovai pareiškė, kad "Arsenal" akiratyje atsidūręs Edenas Hazardas bus parduotas tik už 30 milijonų eurų. ("talkSPORT")

Nicklasas Bendtneris, kurį "Arsenal" nori parduoti už 13 milijonų eurų, gali atsidurti PSG komandoje. ("Daily Mail"). Jam išvykus, Arsene'as Wengeras mėgintų prisivilioti "Wolverhampton" atstovaujantį Keviną Doyle'ą. ("Times")

Londono "Chelsea" pasiūlys saugą Yossi Benayouną bei puolėją Salomoną Kalou Londono "Tottenham" klubui už saugą Luką Modričių. ("Guardian")

Arjenas Robbenas neatmeta galimybės vieną dieną keltis rungtyniauti į Rusiją. Kalbama, kad Machačkalos "Anzhi" už olandą gali siūlyti 40 milijonų eurų. ("The Express")

"Barcelona" puolėjas Keirrisonas vienam sezonui paskolintas "Cruzeiro" komandai. (Oficialu)

Tuo metu 21 metų puolėjas Rodri iš "Sevilla" keliasi į "Barcelona" klubą. (Oficialu)

"Tottenham" artimiausiu metu tikisi pasiskolinti "Man City" puolėją Emmanuelį Adebayorą. ("Daily Star")

"Arsenal" puolėjas Carlosas Vela pagal nuomos sutartį keliasi į Ispaniją, "Real Sociedad" komandą. (Oficialu)