"Real" ir "Barcelona" rikiuoja gretas pirmajam mūšiui © Eurofootball.lt
Madrido "%c00003" klubą prieš pirmąjį Ispanijos Super taurės mačą sekmadienį su "%c00006" pasiekė puikios naujienos: nugaros problemų turėjęs Sergio Ramosas yra įtrauktas į sudėtį ir galės išbėgti į aikštę.

Ispanas susižeidė šio mėnesio pradžioje draugiškose rungtynėse Kinijoje.

Tiesa, sostinės ekipai teks verstis be saugo Estebano Granero bei naujokų: Nuri Sahino bei Hamito Altintopo.

Puolėjas Karimas Benzema, draugiškuose dvikovose pelnęs aštuonis įvarčius, neslėpė puikios nuotaikos: "Esame puikiai pasiruošę ir kausimės dėl visų trofėjų. Manau, mūsų laukia puikus sezonas, o aš pats Madride praleidau jau du sezonus ir jaučiuosi kaip tikras veteranas."

"Barcelona" ekipoje netekčių nėra, o sudėtyje galime išvysti tris naujus futbolininkus: Alexį Sanchezą, Thiago Alcantara bei Andreau Fontasą.

Vartininkas Victoras Valdesas pabrėžė, kad kova dėl Super taurės yra svarbi: "Tai - ypatingos rungtynės, nesvarbu, prieš ką žaistum. Šis trofėjus labai svarbus, kadangi yra pirmasis sezone. Norime jį laimėti, nes negalime gyventi prisiminimais."

Dvikovos Madrido "Santiago Bernabeu" stadione pradžia - 23 valandą Lietuvos laiku. Atsakomasis mačas Barselonoje bus surengtas rugpjūčio 17 dieną.

"Real" sudėtis:

Casillas, Adan, Jesus, Carvalho, Pepe, Marcelo, Coentrao, Varane, Arbeloa, Albiol, Ramos, Khedira, Alonso, Callejon, Di Maria, Ozil, Kaka, Ronaldo, Benzema, Higuain.

"Barcelona" sudėtis:

Valdes, Pinto, Messi, Thiago, Pique, Puyol, Alves, Xavi, Villa, Iniesta, Sanchez, Mascherano, Keita, Sergio, Pedro, Adriano, Abidal, Maxwell, Afellay, Fontas, Montoya, Dos Santos, Muniesa.