Rugpjūčio 14 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" siūlo sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

10.45 Londono "Arsenal" turėtų pateikti naują pasiūlymą Liverpulio "Everton" klubui už gynėją Philą Jagielką. ("Mail on Sunday")

Sostinės ekipos akiratyje taip pat yra "Sochaux" saugas Marvinas Martinas bei "Marseille" marškinėlius vilkintis krašto žaidėjas Andre Ayew. ("Metro")

Milano "Inter" gali mėginti prisivilioti Madrido "Real" žvaigždę Angelį Di Maria. Tiesa, tikimybė, kad Ispanijos vicečempionai sutiks parduoti argentinietį yra itin maža. ("sportmediaset.it")

"Inter" taip pat stebi Madrido "Atletico" žvaigždę Diego Forlaną, kuris yra tarp kandidatų pakeisti Samuelį Eto'o, jei šis išvyks. (AS)

"Liverpool" pasiūlė "Bolton" ekipai 14 milijonų eurų bei puolėją Davidą N'gogą už gynėją Gary Cahillą. (Įvairūs)

Buvęs "Liverpool" treneris Graeme'as Sounessas teigia, kad Londono "Chelsea" vadovai padarė klaidą treneriu paskirdami "neišbandytą" jauną specialistą Andre Villas Boasą. ("Sunday Mirror")

"Blackburn" sieks pasiskolinti kelis jaunus "Man Utd" futbolininkus, tarp kurių - Federico Macheda. ("The Guardian")

33 metų čekas Jiri Jarosikas pasirašė dviejų metų sutartį su Prahos "Sparta". Praėjusį sezoną jis atstovavo "Zaragoza" klubui. (Oficialu)

"Reggina" paskolino 24 metų puolėją Christianą Ricardo Stuani Santandero "Racing" komandai. (Oficialu)