Rugpjūčio 12 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" siūlo sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

16.30 Madrido "Real" atmetė 25 milijonų eurų vertės pasiūlymą iš "Liverpool" už puolėją Gonzalo Higuainą. (TMW)

"Milan" atideda siekį įsigyti "Fiorentina" saugą Montolivo žiemos perėjimų langui. ("Gazzetta dello Sport")

Puolėjas Davidas Suazo per artimiausią parą taps "Catania" žaidėju. (Įvairūs)

Gerardas Pique ir Carlesas Puyolis, "Barcelona" klubo gynėjai, savo asmeninėse "Twitter" anketose išreiškė džiaugsmą, kad komandą netrukus turėtų papildyti Londono "Arsenal" saugas Cescas Fabregasas. (ESPN)

"Bolton" vienam sezonui pasiskolino "Wolfsburg" puolėją iš Turkijos Tuncay. (Oficialu)

"Newcastle" puolėjas Xisco vienam sezonui grįžta į La Korunjos "Deportivo". Jis paskolintas Ispanijos ekipai. (Oficialu)

"Bordeaux" saugas iš Brazilijos Wandelis keliasi į Saudo Arabiją, kur atstovaus "Al Ittihad" klubui. (Oficialu)

11.00 "Man Utd" ketina atsitraukti nuo derybų su Milano "Inter" dėl Wesley Sneijderio, kadangi jos prasidėjo pasibaigus sezonui ir vis dar nedavė vaisių. ("Daily Mail")

Londono "Chelsea" tikisi pervilioti "Santos" žvaigždę Neymarą tiesiai Madrido "Real" iš panosių. ("Inside Football")

Londono "Arsenal" ekipą paliekantį Cescą Fabregasą gali pakeisti 14 milijonų eurų vertinamas Donetsko "Shakhtar" saugas Jadsonas. ("The Independent")

"Arsenal" strategas Arsene'as Wengeras už Fabregasą ir Samirą Nasri gautus pinigus investuos komandai stiprinti įsigydamas "Valencia" krašto saugą Juaną Matą bei bent vieną vidurio gynėją. Kandidatai - Scottas Dannas, Gary Cahillas ir Philas Jagielka. ("Daily Mirror")

Fabregaso pardavimo išvakarėse Wengeras taip pat pareiškė: "Man Utd" pardavė Cristiano Ronaldo. Ar tai padarė klubą nebe elitiniu?" (ESPN)

Dėl Danno derybos jau vyksta su optimistine viltimi įtraukti jį pirmosioms sostinės ekipos rungtynėms šeštadienį su "Newcastle". ("talkSPORT")

Madrido "Atletico" naujokas Arda Turanas pareiškė, kad būtų pasirinkęs šį klubą, net jei turėtų pasiūlymą iš Madrido "Real". ("Marca")

Davido Trezeguet agentas tikina, kad jo klientas veikiausiai neapsivilks "Napoli" marškinėlių. Juo taip pat domisi Birmingemo "Aston Villa". (Įvairūs)