Rugpjūčio 11 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" siūlo sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

14.30 Andrejus Aršavinas paneigė gandus, jog gali persikelti į Machačkalos "Anzhi". "Jau ne vieną kartą sakiau, kad kitą sezoną atstovausiu Londono "Arsenal",- sakė rusas. ("Sport Ekspress")

Romos "Lazio" sulaukė pasiūlymo iš Maskvos "Spartak" už puolėją Mauro Zarate. ("Gazzetta dello Sport")

"Sevilla" saugas Ndri Romaričius atsidūrė "Lille" akiratyje. Jis neatmeta galimybės keltis į Prancūziją. ("Le Parisien")

Davidas Trezeguet kitą sezoną gali atsidurti Bergamo "Atalanta" komandoje. ("Football Italia")

"Swansea" už 2 milijonus eurų įsigijo "Utrecht" vartininką Michelį Vormą, kuris pasirašė trejų metų sutartį. (Oficialu)

10.00 Carlosas Tevezas iš "Man City" bus paskolintas Milano "Inter" klubui, jei italai parduos puolėją Samuelį Eto'o. ("talkSPORT")

Eto'o yra arti susitarimo su Machačkalos "Anzhi". Pagal sutartį Rusijos ekipoje jis uždirbs apie 340 tūkstančių eurų per savaitę ir bus geriausiai apmokamas futbolininkas pasaulyje. ("Daily Mirror")

Londono "Tottenham" akiratyje vėl atsidūrė "Villarreal" puolėjas Giuseppe Rossi, nes derybos su Bilbao "Athletic" dėl Fernando Llorente nesiklosto sėkmingai. ("The Guardian")

Sklinda kalbos, jog Jose Enrique yra arti susitarimo su "Liverpool". "Newcastle" gynėjas iki šiol nesutarė dėl asmeninių sutarties sąlygų. (Įvairūs)

Argentinietis gynėjas Matiasas Silvestre paliko "Catania" ir persikėlė į "Palermo". (Oficialu)

Alberot Aquilani apie savo ateitį: "Atstovauju dideliam klubui, norėčiau likti ir žaisti. Bet rinka atvira iki rugpjūčio 31 dienos, tad visko gali nutikti. Yra kalbama daug nesąmonių - "Liverpool" komandoje jaučiuosi vertinamas." (ESPN)

Turino "Juventus" ir Romos "Lazio" varžosi dėl Stambulo "Fenerbahce" gynėjo Diego Lugano, kuris yra vertinamas 3,5 milijono eurų. ("Sky Sport Italia")

Neymaras neigia, jog pasiekė susitarimą su Madrido "Real": "Vis dar esu "Santos" futbolininkas. Niekas nevyksta. Juk tai jau sakiau." ("Goal.com")