Rugpjūčio 10 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" siūlo sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

14.00 "Wolfsburg" ir "Villarreal" domisi Italijos rinktinės puolėju Alberto Gilardino, kurį "Fiorentina" gali parduoti už 14 milijonų eurų. (Įvairūs)

"Milan" artimiausiu metu ketina trejiems metams pratęsti sutartį su vyriausiuoju treneriu Massimiliano Allegri. ("Gazzetta dello Sport")

Andrejus Aršavinas teigia esąs "Barcelona" aistruolis, todėl niekuomet nesutiktų keltis į Madrido "Real". ("Sport Ekspress")

Londono "Chelsea" gali pasiūlyti kitam sostinės klubui "Tottenham" Yossi Benayouną mainais už Luką Modričių. ("Daily Mail")

10.00 Wesley Sneijderis per artimiausias 48 valandas pasirašys sutartį su "Man Utd". Anglijos čempionai už jį paklos apie 36 milijonus eurų. ("Daily Mirror")

"Porto" oficialiai patvirtino, kad nesulaukė jokių pasiūlymų dėl saugo Fredy Guarino.

Lassana Diarra gali persikelti į Londono "Tottenham", mat Madrido "Real" sumažino prašomą sumą. ("talkSPORT")

Londono "Arsenal" leis Samirui Nasri, kuris nesutinka pasirašyti naujos sutarties, išvykti į "Man City" už 25 milijonus eurų. ("Daily Mirror")

Rusijos Machačkalos "Anzhi" klubas aktyviai domisi kitu "Arsenal" saugu Andrejumi Aršavinu. ("talkSPORT")

Turino "Juventus" kairiojo krašto saugo poziciją gali sustiprinti Gelzenkircheno "Schalke" atstovaujantis Jeffersonas Farfanas. ("Football Press")

"West Bromwich" už 9 milijonus eurų įsigijo "Reading" puolėją Shane'ą Longą. (Oficialu)

Vienas "Roma" vadovų Walteris Sabatini pripažino, kad galimybė prisivilioti "Villarreal" puolėją Nilmarą yra menka. ("Sky Italia")