Rugpjūčio 9 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" siūlo sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

14.45 Turino "Juventus" derybos dėl "Hamburg" saugo Eljero Elia ėmė strigti. Teigiama, kad klubai sutarė dėl 10 milijonų eurų kompensacijos, bet problemų kelia futbolininko keliamos sąlygos. ("Gazzetta dello Sport")

Australijos rinktinės saugas Marco Bresciano paliko Romos "Lazio" ir už 4 milijonus eurų keliasi į Jungtinių Arabų Emyratų "Al Nasr" ekipą. (Oficialu)

Londono "Chelsea" naujokas Oriolas Romeu neatmeta galimybės ateityje grįžti į "Barcelona" klubą. ("Talk Sport")

09.45 Londono "Arsenal" sutiktų parduoti Samirą Nasri "Man City" klubui už beveik 30 milijonų eurų. ("The Guardian")

Vienas "Milan" lyderių, gynėjas Thiago Silva tikina liksiąs komandoje iki 2016 metų, kuomet baigs galioti jo sutartis. ("Gazzetta dello Sport")

Madrido "Real" siūlys saugą Fernando Gago mainais už "Man City" puolėją Emmanueįl Adebayorą. ("Inside Football")

"Newcastle" turės pakloti 16 milijonų eurų norėdama prisivilioti Londono "Tottenham" puolėją Romaną Pavlyuchenko. ("Daily Mail")

"Arsenal" sirgaliai nėra patenkinti trenerio Arsene'o Wengero sprendimu įsigyti dar vieną itin jauną futbolininką - 17-metį Alexą Oxlade'ą-Chamberlainą. ("Daily Mirror")

Po pusę metų trukusios nuomos Miguelis Marcosas Madera "Michelis", 25 metų saugas, sukirs rankomis su "Getafe". (Oficialu)

24 metų krašto gynėjas Alejandro Alfaro paliko "Sevilla" ir pasirašė ketverių metų sutartį su "Mallorca". (Oficialu)