Rugpjūčio 8 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" siūlo sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

10.30 Londono "Arsenal" artimiausiu metu už 14 milijonų eurų įsigis jauną "Southampton" saugą Alexą Oxlade'ą Chamberlainą. Jis pirmadienį švęs 18-ąjį gimtadienį. ("Daily Telegraph")

Šeštadienio mače traumą gavus Thomasui Vermaelenui, "Arsenal" dės visas pastangas naujam vidurio gynėjui įsigyti. Pagrindinis kandidatas - "Bolton" atstovaujantis Gary Cahillas. ("Daily Mail")

"Man Utd" puolėjo Dimitaro Berbatovo agentas patikino, kad jo klientas liks Anglijos čempionų gretose, nors yra siejamas su PSG ir Turino "Juventus". ("Tuttomercatoweb.com")

Londono "Tottenham" tęsia naujo puolėjo paieškas. Sostinės klubo akiratyje atsidūrė Enschedės "Twente" ir Kosta Rikos rinktinės narys Bryanas Ruizas. ("Daily Mail")

"Newcastle" jau nusižiūrėjo Nyderlandų rinktinės narį Eriką Pietersą kaip gynėją, kuris pakeis į "Liverpool" išvyksiantį Jose Enrique. ("Daily Mirror")

"Liverpool" saugo Alberto Aquilani agentas pareiškė, kad jo kliento alga Italijos klubams yra per didelė, bet derybos tebesitęsia. ("Radio Radio")

"Swansea" gali žengti ambicingą žingsnį bei pasiūlyti sutartį Prancūzijos rinktinės veteranui Davidui Trezeguet. ("Daily Mirror")

62 metų Johnas Toshakas pakeitė Mirsadą Jonuzą prie Makedonijos rinktinės vairo. (Oficialu)