Rugpjūčio 6 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" siūlo sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

18.15 "Man City" neįsigijo Wesley Sneijderio iš Milano "Inter". Italijos spaudoje buvo pasirodę pranešimų, kad futbolininkas kelsis į Angliją už 36 milijonus eurų. ("Sky Sports", BBC)

Samuelis Eto'o neigia kalbas apie nesutarimus su vyriausiuoju Milano "Inter" treneriu Gian Piero Gasperini. (Įvairūs)

"Marseille" atakų organizatoriaus Lucho Gonzalezo derybos dėl persikėlimo į "Roma" užstrigo. (Įvairūs)

Turino "Juventus" norėtų įsigyti "Le Havre" gynėją Prince'ą Desirą Gouano. ("L'Equipe")


08.45 "Liverpool" ekipoje nepritapęs puolėjas Milanas Jovanovičius pasirašė trejų metų sutartį su Briuselio "Anderlecht". (Oficialu)

Londono "Chelsea" šį savaitgalį pasiūlys 22 milijonus eurų už "Anderlecht" jaunąją žvaigždę Romelu Lukaku. ("Daily Mail")

"Newcastle" saugas Joey Bartonas karjerą veikiausiai tęs vienoje iš sostinės ekipų: "Arsenal" arba "Tottenham". ("Metro")

33 metų veteranas Davidas Trezeguet, kuris yra laisvasis agentas, atsidūrė Vokietijos "Wolfsburg" klubo akiratyje. ("L'Equipe")

Samiras Nasri neva susipyko su "Arsenal" strategu Arsene'u Wengeru, todėl vis tik šią vasarą gali būti parduotas. "Man City" už prancūzą gali pakloti 25 milijonus eurų. ("Daily Mirror")

Madrido "Real" gali pasiūlyti gynėją Raulį Albiolį mainais už "Man City" puolėją Emmanuelį Adebayorą. ("Metro")

Turino "Juventus" priklausantis puolėjas Amauri pripažino, kad jį domina galimybė keltis į "Palermo". (Įvairūs)

"Man Utd" sutiko už 4 milijonus eurų parduoti krašto saugą Gabrielį Obertaną "Newcastle" komandai. ("Daily Mail")

"Paris St. Germain" nori prisivilioti "Liverpool" saugą Joe Cole'ą. ("Metro")