Rugpjūčio 5 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" siūlo sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

11.00 "Man City" gali leisti Carlosui Tevezui išvykti į Milano "Inter", jei italai sutiktų atiduoti su treneriu Gian Piero Gasperini nesutariantį Samuelį Eto'o. ("Daily Mirror")

Londono "Tottenham" tikisi pasinaudoti draugiško mačo su Bilbao "Athletic" proga ir atnaujinti derybas dėl šios komandos puolėjo Fernando Llorente. ("Metro")

Alexanderis Pato tikina, kad neketina palikti "Milan" tol, kol nesibaigs jo sutartis - 2014 metais. (TMW)

"Fiorentina" krašto saugas Juanas Manuelis Vargasas tikina, kad kalbos apie jo persikėlimą į Turino "Juventus" tėra gandai. ("Enemigos Publicos")

"Liverpool" ir "Tottenham" sulaukė aiškios žinios, kad "Barcelona" krašto saugas Ibrahimas Afellay yra laimingas Katalonijos klube ir jo palikti neketina. ("talkSPORT")

"Barcelona" turi dar 11 dienų užbaigti sanoriui su Londono "Arsenal" dėl Cesco Fabregaso, jei nori spėti įtraukti saugą į sudėtį Čempionų lygos turnyrui. ("Daily Telegraph")

Madrido "Real" puolėjas Karimas Benzema atmetė kalbas, jog jau netrukus gali sukirsti rankomis su "Arsenal". ("talkSPORT")

"Liverpool" saugas Joe Cole'as atsidūrė turtingojo Prancūzijos klubo PSG akiratyje. ("The Sun") Be to, priešingai nei rašyta anksčiau, "Queens Park Rangers" anglui jokio pasiūlymo nepateikė. ("talkSPORT")