Liepos 30 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" siūlo sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

10.45 "Man City" ir Milano "Inter" derasi dėl mainų, pagal kuriuos į Mančesterį keltusi Samuelis Eto'o, į Milaną - Carlosas Tevezas. ("Daily Telegraph")

Į Londono "Chelsea" pereiti norintis "Tottenham" saugas Luka Modričius susitaikė su tuo, kad šią vasarą nebus parduotas. ("Metro")

Londono "Tottenham" jungiasi į kovą dėl "Valencia" saugo Juano Matos ir pasiūlė už ispaną 24 milijonus eurų. Juo domisi ir Londono "Arsenal", bet konkretaus pasiūlymo dar nepateikė. ("Daily Mirror")

"Roma" puolėjas Mirko Vučiničius nedalyvavo paskutinėje komandos treniruotėje, taip paskatindamas kalbas apie perėjimą į Turino "Juventus". ("Football Press")

Liverpulio "Everton" norėtų vienam sezonui pasiskolinti "Man City" saugą Adamą Johnsoną. ("Daily Mirror")

"Liverpool" atidžiai stebi "Wigan" saugą Jamesą McCarthy, kuris derasi su savo klubu dėl naujos sutarties. ("Daily Mirror")

"Liverpool" ir "Tottenham" susigrums dėl "Sao Paulo" saugo Lucaso. ("TalkSport")

"Man City" nori įsigyti "Fiorentina" krašto saugą Alessio Cerci. ("Gazzetta dello Sport")

Apskritai šią vasarą Roberto Mancini komanda dar norėtų įsigyti du futbolininkus: saugą ir krašto saugą. ("Manchester Evening News")

Bet "Man city" gali susidurti su problemomis, mat gynėjai Micahas Richardsas ir Vincentas Kompany bei saugas Nigelis De Jongas nėra patenkinti, kad naujasis puolėjas Sergio Aguero uždirbs net 220 tūkstančių eurų per savaitę. ("Metro")

Lisabonos "Sporting" vadovai neigia, kad klubą artimiausiu metu papildys "Arsenal" puolėjas iš Danijos Nicklasas Bendtneris. (Įvairūs)

"Villarreal" atstovai tikina, jog nei puolėjas Nilmaras, nei Giuseppe Rossi šią vasarą nebus parduoti. (Įvairūs)

Vartininkas Sebastienas Frey'us pasirašė naują sutartį su "Genoa" klubu. (Oficialu)