Liepos 29 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" siūlo sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

10.30 "Roma" sieks, kad veikiausiai išvyksiantį puolėją Mirko Vučiničių pakeistų iš "Villarreal" įsigytas Nilmaras. Už jį sostinės klubas pasirengęs pakloti 15 milijonų eurų. ("Sky")

"Man City" puolėjo Carloso Tevezo atstovai penktadienį išvyko į Milaną, kur derėsis su "Inter" dėl 45 milijonų eurų vertės perėjimo. ("The Sun")

Londono "Arsenal" pasiūlė 18 milijonų eurų už Liverpulio "Everton" gynėją Philą Jagielką. Be to, "Barcelona" klubui buvo dar kartą pranešta, jog Cescas Fabregasas bus parduotas už ne mažiau kaip 45 milijonus eurų. ("Daily Telegraph")

Be to, Arsene'as Wengeras elektroniniu paštu informavo Katalonijos ekipos prezidentą Sandro Rosellą, kad įsigyti saugą jie gali iki rugpjūčio 5 dienos. ("Daily Mirror")

"Arsenal" arti susitarimo su "Valencia" dėl 21 milijono eurų vertės sandorio įsigijant Juaną Matą. Ispanas jau pranešė draugams, kad kelsis į Londoną. ("The Sun")

"Palermo" per parą praneš, kas laimėjo kovą dėl saugo Javiero Pastore - Londono "Chelsea" ar "Paris St Germain". ("Metro")

Prancūzijos komanda įsitikinusi, kad tai bus ji, mat pasiūlė 44 milijonus eurų. ("Inside Football")

Gelzenkircheno "Schalke" pasirašė dviejų metų sutartį su laisvuoju agentu puolėju Ciprianu Marica. (Oficialu)

"Man Utd" vidurio saugų grandį gali papildyti "Napoli" atstovaujantis Marekas Hamsikas, vertinamas mažiau nei 30 milijonų eurų. ("Fanatix")