Liepos 28 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

18.45 Lisabonos "Sporting" artimiausiu metu tikisi pasirašyti sutartį su Londono "Arsenal" puolėju Nicklasu Bendtneriu. ("Correio da Manha")

Sergio Aguero "Twitter" socialiniame tinkle skelbia, kad tapo "Man City" futbolininku. Klubas šios žinios oficialiai kol kas nepatvirtino.

"Palermo" prezidentas teigia, kad Javieras Pastore kelsis į klubą, kuris nėra Italijoje. ("Goal.com")

Alberto Aquilani galimybės kitą sezoną vilkėti "Fiorentina" marškinėlius siekia 50%. Taip tvirtina "Liverpool" priklausančio saugo agentas. ("Goal.com")

16.00 "Milan" sporto direktorius Ariedo Braida pareiškė, kad klubas vasaros pabaigoje tikisi įsigyti aukščiausios klasės futbolininką. ("Sky")

"Valencia" sporto direktorius Braulio Vazquezas tikina, kad Londono "Arsenal" kol kas nepateikė pasiūlymo už saugą Juaną Matą. ("Superdeporte")

Milano "Inter" saugas Sulley Muntari atmetė "Real Sociedad" pasiūlymą. (TMW)

10.30 "Roma" pasiūlys 14 milijonų eurų "Villarreal" klubui siekdama prisivilioti brazilą puolėją Nilmarą. ("Sky")

Tuo metu "Man Utd" domisi 26 metų "Wolfsburg" saugu Diego. ("insidefootball.com")

"Valencia" saugo Juano Matos atstovai atvyko į Londoną, kur tęs derybas dėl perėjimo į "Arsenal". ("Daily Mirror")

Madrido "Real" gali pasiūlyti "Arsenal" už 28 milijonus eurų įsigyti Karimą Benzemą, mat Ispanijos ekipa ketina prisivilioti "Man City" puolėją Carlosą Tevezą. ("caughtoffside.com")

Londono "Chelsea" pateikė naują pasiūlymą Briuselio "Anderlecht" už 18-metį Romelu Lukaku. Jis siekia 22 milijonus eurų. ("Daily Mail")

Be to, "Tottenham" sulaukė paskutinio pasiūlymo iš "Chelsea" už Luką Modričių - 32 milijonai eurų. ("daily Star")

"Nice" prezidentas Jeanas Pierre'as Rivere patvirtino, kad mėgins prisivilioti laisvąjį agentą Davidą Trezeguet. ("Football Press")

Turino "Juventus" akiratyje atsidūrė "Man Utd" 30-metis puolėjas Dimitaras Berbatovas. ("insidefootball.com") Bet bulgaro agentas neigia galimybę palikti Mančesterį. ("Football Press")

Madrido "Real" krašto saugas Pedro Leonas gali atsidurti "Wolfsburg" ekipoje. ("waz-online.de")