Liepos 27 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

15.30 Mirko Vučiničius artimiausiu metu gali palikti "Roma" ekipą ir už 17 milijonų eurų persikelti į Londono "Tottenham". ("goal.com")

"Man City" puolėjas Carlosas Tevezas - arti susitarimo su Milano "Inter". ("Ole")

Dimitaro Berbatavo agentas neigia kalbas, kad "Man Utd" puolėjas gali išvykti į Turino "Juventus". ("calciomercato.it")

13.30 Javieras Pastore pasirinko: argentinietis saugas nori keltis iš "Palermo" į "Paris Saint Germain". (TMW)

Londono "Arsenal" arti susitarimo su "Valencia" žvaigžde Juanu Mata. Sandorio vertė - 15 milijonų eurų. ("Marca")

10.30 Sergio Aguero trečiadienį turėtų būti Anglijoje, kur tęs derybas su "Man City" dėl 42 milijonų eurų vertės perėjimo iš Madrido "Atletico". (Įvairūs)

"Man Utd" ketina pateikti naują pasiūlymą Milano "Inter" klubui už saugą Wesley Sneijderį. ("Daily Telegraph")

Samiras Nasri sutiko dar metus likti Londono "Arsenal" komandoje. Kitą vasarą jis bus laisvasis agentas. ("Daily Star")

Miuncheno "Bayern" treneris Juppas Heynckesas yra tikras, kad "Milan" dominantis Bastianas Schweisteigeris liks Bavarijoje. (Įvairūs)

Milano "Inter" puolėjo Gorano Pandevo agentas dar kartą patikino, kad jo klientas liks klube. ("IlSussidiario.net")

Londono "Chelsea" akiratyje atsidūrė "Man City" krašto saugas Adamas Johnsonas. 24 metų anglo žaidimas patinka treneriui Andre Villas Boasui. ("talkSPORT")

"Real Sociedad" techninis direktorius Javieras Perezas patikino, kad Turino "Juventus" saugas Mohamedas Sissoko jiems yra per brangus. ("Tuttomercatoweb.com")

"Newcastle" mėgins įsigyti Londono "Tottenham" puolėją Jermainą Defoe, jei nutrūks derybos su PSG dėl turko Mevluto Erdinco. ("The Sun")

"Tottenham" domisi "Barcelona" saugu Ibrahimu Afellay bei Bilbao "Athletic" puolėju Fernando Llorente. ("Daily Mirror", "caughtoffside")

"Arsenal" stebi Briuselio "Anderlecht" saugą Lucasą Biglią ir gali pateikti pasiūlymą. Arsene'as Wengeras taip pat norėtų prisivilioti "Chelsea" gynėją Alexą. ("Metro", "Caughtoffside.com")

"Liverpool" puolimo grandį gali sustiprinti "Reading" futbolininkas Shane'as Longas. ("Daily Mail")