Liepos 25 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

15.40 Alberto Aquilani jau po kelių dienų gali tapti "Fiorentina" nariu. "Liverpool" ketina saugą iš Italijos paskolinti vienam sezonui. ("Daily Mail")

"Wolfsburg" už neskelbiamą sumą įsigijo "Stuttgart" ir Vokietijos rinktinės saugą Christianą Traschą. Jis pasirašė ketverių metų sutartį. (Oficialu)

"Aston Villa" sutarė su "Wigan" dėl 10 milijonų eurų kompensacijos, kuri bus sumokėta už pastarojo klubo krašto saugą Charlesą N'Zogbia. ("Press Association")

Madrido "Atletico" pašalino Sergio Aguero nuotraukas iš ekipos parduotuvės internete, tuo paskatindamos kalbas, kad argentinietis jau artimiausiu metu išvyks į "Man City". (AS)

11.00 "Roma" sporto direktorius Walteris Sabatini tikina, kad saugas Daniele de Rossi yra neparduodamas. 28 metų futbolininkas sietas su "Man Utd", "Chelsea" ir "Man City". ("talkSPORT")

"Newcastle" saugas Alanas Smithas mėgins atgaivinti karjerą persikeldamas į "Orlando City" klubą Jungtinėse Valstijose. ("The Sun")

Javieras Pastore artimiausiu metu paliks "Palermo" ir persikels į Londono "Chelsea". Taip teigia Italijos ekipos viceprezidentas Gugliemo Micciche. ("Metro")

PSG sutarė su "Roma" dėl Prancūzijos rinktinės nario Jeremy Menezo įsigijimo. Sandorio suma siekia 8 milijonus eurų. ("Gazzetta dello Sport")

Londono "Arsenal" sutiks parduoti Cescą Fabregasą už mažiau nei 45 milijonus eurų, kurių prašo, jei į sandorį bus įtrauktas 20-mets "Barcelona" saugas Thiago Alcantara. ("Metro")

"Man City" mėgins įsigyti Sergio Aguero nepaisant to, ar Carlosas Tevezas bus parduotas, ar ne. ("Metro")

Saudo Arabijos komanda "Al Shabab" domisi "Liverpool" klube nepritapusiu puolėju Milanu Jovanovičiumi. ("Goal.com")