Liepos 24 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

09.30 Londono "Arsenal" tikisi nugvelbti talentingąjį Romelu Lukaku iš Londono "Chelsea" panosės. Briuselio "Anderlecht" puolėjas yra vadinamas naujuoju Didier Drogba. ("Sunday Mirror")

Pablo Zabaleta turėtų pratęsti sutartį su "Man City" klubu, nors yra atsidūręs "Roma", "Juventus" ir "Valencia" akiratyje. ("Daily Mirror")

Be to, "Arsenal" akiratyje yra atsidūręs "Villarreal" krašto saugas Santi Cazorla, kuris domina ir "Malaga". ("Metro")

"Chelsea" už Luką Modričių, atstovaujantį "Tottenham", pasiūlys 30 milijonų eurų bei puolėją Danielį Sturridge'ą. ("daily Star on Sunday")

El Hadji Doufas veikiausiai paliks "Blackburn" klubą po to, kai papiktino trenerius pavėluodamas į pasirengimo sezonui stovyklą. ("Mail on Sunday")

Stambulo "Galatasaray" pasiūlė 5 milijonus eurų už "Arsenal" atstovaujantį Emmanuelį Eboue. ("Mail on Sunday")