Liepos 17 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

13.41 Sutartį su "Milan" sudaręs gynėjas Philippe Mexesas tikina, kad prieš tai atmetė Madrido "Real" ir "Man Utd" pasiūlymus. (Įvairūs)

Neymaras yra pasiryžęs atsisakyti keltis į Londono "Chelsea" ir pasirinkti "Real". ("Sunday Times")

Olandijos rinktinės strategas Bertas van Marwijkas tikina, kad Wesley Sneijderiui būtų naudinga palikti Milano "Inter" ir keltis į "Man Utd". (Įvairūs)

Turino "Juventus" priklausantis puolėjas Amauri pripažino, kad jį domintų galimybė papildyti "Flamengo" gretas. (Įvairūs)

12.00 Carlosas Tevezas ateinančią savaitę persikels į "Corinthians", o jį "Man City" klube pakeis Sergio Aguero, už kurį bus sumokėta beveik 50 milijonų eurų. ("Sunday Mirror")

"Valencia" sutiktų parduoti saugą Juaną Matą už 22 milijonus eurų. Juo domisi "Arsenal", "Chelsea" ir "Man Utd". ("Daily Mail")

"Roma" arti susitarimo su Argentinos rinktinės gynėju Gabrieliu Heinze, kuris yra laisvasis agentas. ("Gazzetta dello Sport")

Londono "Chelsea" ketina pateikti paskutinį pasiūlymą Briuselio "Anderlecht" ekipai už puolėją Romelą Lukaku. ("The People")

Romos "Lazio" vilioja Bosnijos rinktinės atakuojantį saugą Miralemą Pjaničių, kuris už 12 milijonų eurų galėtų palikti "Lyon". ("Football Press")

"Man Utd" akiratyje tsidūrė "Santos" saugas Paulo Ganso, kuris vadinamas naujuoju Kaka. ("The People")

Londono "Arsenal" ekipoje Cescą Fabregasą, kuris gali išvykti į "Barcelona" klubą, galėtų pakeisti "Napoli" saugas Marekas Hamsikas. ("Fanatix")

"Chelsea" savininkas Romanas Abramovičius per kelias dienas apsispręs, ar reikia įsigyti Londono "West Ham" saugą Scottą Parkerį. Anglas užpildytų Michaelio Essieno spragą, mat futbolininkas patyrė sunkią traumą. ("Sunday Mirror")