Liepos 16 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

11.00 "Villarreal" puolėjo Giuseppe Rossi agentas tikina, kad derybos su Turino "Juventus" vyksta sėkmingai. ("Radio Mana Mana")

Londono "Chelsea" ketina pasiūlyti už Luką Modričių jau 32 milijonus eurų, nors Londono "Tottenham" jo parduoti neketina. ("The Mirror")

"Liverpool" nepasiūlo Rauliui Meirelesui pratęsti sutarties, todėl portugalas už 13 milijonų eurų gali persikelti į Italiją. Juo domisi "Fiorentina", Milano "Inter" ir Turino "Juventus". ("firenzeviola.it")

"Newcastle" krašto gynėjasJose Enrique turi pasiūlymą iš Londono "Arsenal". ("Metro")

Madrido "Real" rengiasi teikti pasiūlymą "Arsenal" dėl puolėjo Robino van Persie, kuris užpildytų paskutinę spragą Jose Mourinho komandoje. ("caughtoffside.com")

"Barcelona" yra tikra, kad šią vasarą prisivilios "Arsenal" saugą Cescą Fabregasą, todėl atidėjo jo mėgstamą marškinėlių numerį. ("The Mirror")

Carltono Cole'o perėjimas iš "West Ham" į "Stoke" neįvyks: nors klubai sutarė dėl 5 milijonų eurų kompensacijos, futbolininkui nepavyko susiderėti dėl algos. (BBC)

Jose Antonio Camacho gali tapti naujuoju Kinijos rinktinės treneriu. ("Football Press")

Tuo metu Roterdamo "Feyenoord" stratego poste Mario Beeną gali pakeisti ROnaldas Koemanas. ("Football Press")