Liepos 14 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

12.29 "Corinthians" neketina didinti pasiūlymo už "Man City" puolėją Carlosą Tevezą. 40 milijonų eurų Anglijos klubui pasirodė per mažai - norima suma siekia 56 milijonus eurų. ("Lancenet")

"Udinese" atstovas Ispanijoje Quique Pina prognozuoja, kad Alexis Sanchezas "Barcelona" nariu taps jau šią savaitę. Už čilietį bus sumokėti 27 milijonai eurų neįskaičiuojant įvairių priedų ("Cope")

Buvęs "Man Utd" ir Madrido "Real" gynėjas Gabrielis Heinze gali atsidurti "Roma" klube. Šiuo metu jis yra laisvasis agentas, mat paliko "Marseille" komandą. ("Football Italia")

12.00 Sergio Aguero patvirtino, kad nori palikti Madrido "Atletico" klubą. "Mano agentai dirba, bet nežinau, kada bus pasiektas susitarimas. Aš susikoncentravęs ties "Copa America" turnyru, tačiau jau ne kartą sakiau - noriu pakeisti komandą." (Įvairūs)

Wesley Sneijderis sutiko su jam pasiūlyta daugiau nei 200 tūkstančių eurų savaitine alga, todėl jau netrukus iš Milano "Inter" kelsis į "Man Utd". Sandorio vertė - 40 milijonų eurų. ("Daily Mirror")

Patrickas Vieira planuoja paskelbti apie karjeros pabaigą ir tapti "Man City" treneriu. ("The Sun")

"Liverpool" puolėjas Milanas Jovanovičius turėtų keltis į Briuselio "Anderlecht", o saugas Christianas Poulsenas už 3 milijonus eurų veikiausiai papildys "Kobenhavn" gretas. ("Daily Mirror")

Kazanės "Rubin" artimiausiu metu tikisi pasirašyti sutartį su "Brescia" puolėju Andrea Caracciolo. ("Sports.ru")

Mirko Vučiničius yra linkęs palikti "Roma" ekipą ir keltis į kitą klubą. Juo domisi "Juventus", "Tottenham" ir "Napoli". (Įvairūs)