Liepos 13 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

16.36 Miuncheno "Bayern" už neskelbiamą sumą įsigijo 18-metį "Tranmere" klubo puolėją Dale'ą Jenningsą. (Oficialu)

"Roma" sporto direktorius Walteris Sabatini patvirtino, kad Daniele De Rossi netrukus sulauks pasiūlymo pratęsti sutartį, kuri baigs galioti kitais metais. (Įvairūs)

Madrido "Real" artimiausiu metu gali išpirkti Emmanuelio Adebayoro kontraktą iš "Man City" ekipos. ("Sky Sports")

12.00 Milano "Inter" ir "Man Utd" derasi dėl 40 milijonų eurų vertės Wesley Sneijderio galimo persikėlimo į Angliją. ("goal.com")

Madrido "Real" tikisi sutrukdyti "Corinthians" įsigyti "Man City" puolėją Carlosą Tevezą, už kurį jau pasiūlyta per 40 milijonų eurų. ("Daily Mirror")

Javiero Pastore agentas patvirtino, kad "Palermo" už jo klientą reikalauja 50 milijonų eurų, o derybos nei su "Inter", nei "Milan", nei "Chelsea" kol kas nevyksta. ("Fcinternews.it")

Romos "Lazio" įsigijo Atėnų "Panathinaikos" puolėją Djibrilį Cisse, su kuriuo pasirašė ketverių metų sutartį. (Oficialu)

Aaronas Ramsey yra pasirengęs užimti Cesco Fabregaso vietą, jei šis vis tik persikels į "Barcelona" ekipą. ("Metro")

Londono "Chelsea" tikisi pasiskolinti "West Ham" saugą Scottą Parkerį, kuris pakeistų traumuotą Michaelą Essieną. ("The Times")

Ciprianas Marica po keturių sezonų palieka "Stuttgart" klubą ir veikiausiai kelsis į Rusiją arba Turkiją. (Oficialu)

Ibrahimo Afellay atstovas patikino, kad saugas yra laimingas "Barcelona" klube ir niekur vykti neketina. Kalbėta, kad juo domisi Romos "Lazio". ("Tuttomercatoweb.com")

"Liverpool" tęs derybas su dviem gynėjais: "Lyon" atstovaujančiu 12 milijonų eurų vertinamu ALy Cissokho bei "Man City" priklausančiu Wayne'u Bridge'u. ("Caughtoffside.com, "Metro")