Liepos 10 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

11.47 "Real" yra pasirengusi atiduoti Karimą Benzemą arba Gonzalo Higuainą bei pridėti 27 milijonus eurų grynais už "Man City" palikti norintį argentinietį Carlosą Tevezą. ("goal.com")

"Barcelona" tikisi įsigyti "Arsenal" saugą Cescą Fabregasą jau ateinančią savaitę. ("Sunday Mirror")

"Man City" pasiūlė 40 milijonų eurų už Madrido "Atletico" lyderį, 23 metų Sergio Aguero. ("Daily Mail")

"Tottenham" gali pasiūlyti 6 milijonus eurų bei Jermainą Defoe už "Sunderland" puolėją Asamoah Gyaną. ("Metro")

"Liverpool" leis saugui Rauliui Meirelesui derėtis su "Juventus" ir "Inter" dėl 14 milijonų eurų vertės perėjimo. ("Sunday Mirror")

09.00 "Roma" domisi galimybe įsigyti Londono "Arsenal" puolėją Robiną van Persie. ("itasportpress.it")

"Wigan" klubas yra pasirengęs parduoti "Liverpool" dominantį krašto saugą Charlesą N'Zogbią, mat futbolininko sutartis baigia galioti po metų. ("Sky Sports")

Lėverkuzeno "Bayer" atakų organizatorius Arturo Vidalis patvirtino, kad juo domisi Turino "Juventus". Tačiau čilietis pridūrė sprendimą dėl ateities priimsiąs po "Copa America" turnyro. ("Corriere dello Sport")

"Liverpool" saugas Alberto Aquilani atsidūrė kitos Anglijos "Premier" lygos ekipos "Sunderland" akiratyje. Už italą bus siūlomi 8 milijonai eurų. ("Football Press")

Sutartį su "Middlesbrough" nutraukęs 27 metų puolėjas Krisas Boydas keliasi į Turkiją, kur vilkės "Eskisehirspor" marškinėlius. (Oficialu)

"Stoke" gali pasiūlyti sutartį patyrusiam gynėjui Jonathanui Woodgate'ui, su kuriuo sutarties nepratęsė Londono "Tottenham". (Įvairūs)

18-metis gynėjas Johnas Flanaganas, kuris praėjusio sezono antroje pusėje prasimušė į pagrindinę "Liverpool" sudėtį, pratęsė sutartį su klubu iki 2015-ųjų vasaros. (Oficialu)