Liepos 7 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

17.41 "Roma" vartininko Doni agentas tikisi, kad visi jo kliento perėjimo į "Liverpool" formalumai bus sutvarkyti iki ketvirtadienio vakaro. (Įvairūs)

17.00 Maskvos "Spartak" ketina dėti visas pastangas, kad įsigytų Madrido "Atletico" puolėją iš Urugvajaus, 32 metų Diego Forlaną. ("Itasportpress")

Milano "Inter" saugo Thiago Mottos agentas neigia gandus, kad jo klientas atmetė Londono "Arsenal" pasiūlymą. Italijos pilietybę turintis futbolininkas nori likti komandoje. ("Sportitalia")

"Napoli" neprarado vilčių įsigyti Lėverkuzeno "Bayer" atakų organizatorių Arturo Vidalį, kuris domina ir Turino "Juventus". ("Sky Sports")

25 metų atakuojantis saugas Enzo Nicolasas Perezas palieka "Estudiantes" ir keliasi į Lisabonos "Benfica" klubą, su kuriuo pasirašė penkerių metų sutartį. (Oficialu)

12.03 Jonathanas Mensah sukirto rankomis su Prancūzijos "Ligue 1" naujoku "Evian" klubu. Futbolininkas pasirašys trejų arba ketverių metų sutartį. (Įvairūs)

"Napoli" taip pat pateikė pasiūlymą "Udinese" ekipai už krašto saugą Alexį Sanchezą. Visgi čilietis kitą sezoną veikiausiai vilkės "Barcelona" marškinėlius. (Įvairūs)

"Roma" pasiūlymo sulaukęs Bojanas Krkičius pripažina dvejojąs, ar nori palikti "Barcelona" klubą. (Įvairūs)

11.00 Londono "Arsenal" jau ketvirtadienį gali paskelbti apie tai, kad įsigijo "Lille" puolėją Gervinho. Sandorio vertė - apie 13 milijonų eurų. (Įvairūs)

"Man Utd" stoja į kovą dėl "Toulouse" saugo Moussa Sissoko. ("talkSPORT")

Londono "Arsenal" siūlys 30 milijonų eurų už Madrido "Real" puolėją Karimą Benzemą, jei parduos saugą Samirą Nasri. ("Daily Mail")

Londono "West Ham" gali pasiskolinti "Liverpool" ekipoje nepritapusį saugą Joe Cole'ą. ("Daily Mail")

Lisabonos "Sporting" įsigijo "Parma" puolėją Valeri Bojinovą. (Oficialu)

"Siena" gretas turėtų papildyti "Udinese" komandą paliksiantis vidurio gynėjas Gabriele Angella. ("Sportitalia")