Liepos 6 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

13.00 Milano "Inter" ir Turino "Juventus" pradėjo derybas su "Catania" dėl argentiniečio Miatiaso Silvestre. Gynėjas yra vertinamas daugiau nei 7 milijonais eurų. ("Football Italia")

12.28 Marcosas Senna atmetė Anglijos "Premier" lygos naujoko "Swansea" pasiūlymą ir nusprendė likti "Villarreal" klube. ("SkySports")

11.00 Londono "Arsenal" paskelbs, kad Samiras Nasri yra neparduodamas už jokius pinigus. Prancūzu domisi "Man Utd" ir Milano "Inter". ("Daily Mirror")

Anglijos ekipa gali pasiūlyti 30 milijonų eurų už "Napoli" ir Argentinos rinktinės puolėją Ezequielį Lavezzi. ("Caughoffside.com") "Arsenal" taip pat domisi "Lyon" krašto gynėju Aly Cissokho, kuris galėtų pakeisti Gaelį Clichy. (Įvairūs)

"Liverpool" gali nukreipti dėmesį į "Valencia" krašto saugą Juaną Matą, jei "Aston Villa" nesumažins Stewarto Downingo kainos. ("Daily Mirror")

"Chelsea" netrukus ketina pradėti derybas su "Lyon" dėl krašto saugo Michelio Bastoso. ("Le Parisien")

Madrido "Real" puolėjo Karimo Benzema agentas dar kartą patvirtino, kad 23 metų futbolininkas liks Ispanijos komandoje. ("Marca")

Milano "Inter" gynėjas Cristianas Chivu atmetė "Valencia" pasiūlymą. (Įvairūs)

"Porto" puolėjas Falcao patvirtino, kad norėtų išmėginti save Anglijos "Premier" lygoje. Jį ketina vilioti Londono "Chelsea". ("Talksport")

Kijevo "Dinamo" veteranas, 34 metų Andrejus Ševčenka neigia gandus, jog ketina baigti karjerą. (FIFA.com)