Liepos 5 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

20.07 Pavelo Pogrebnyako agentas tikina, kad "Stuttgart" puolėjas domina ne vieną Anglijos, tarp kurių - "Sunderland", ir Vokietijos klubą. ("Sovetsky Sport")

17.31 Metus be klubo buvęs puolėjas Jeremie Aliadiere pasirašė vienerių metų sutartį su Prancūzijos "Lorient" ekipa. Kontraktas galės būti pratęstas dar dviems sezonams. (Oficialu)

Romos "Lazio" už 5 milijonus eurų įsigijo "Cagliari" vartininką Federico Marchetti. (Oficialu)

Turino "Juventus" akiratyje atsidūrė 18 milijonų eurų vertinamas Londono "Chelsea" saugas Johnas Obi Mikelis. ("Football Italia")

Milano "Inter" strategas Gian Piero Gasperini teigia esąs tikras, kad su "Man Utd" siejamas Wesley Sneijderis liks ekipoje. (Įvairūs)

14.35 Madrido "Atletico" puolėjas Sergio Aguero patvirtino, kad yra sulaukęs Turino "Juventus" pasiūlymo.(Įvairūs)

Stambulo "Galatasaray" ieško naujo puolėjo. Pirmasis kandidatų sąraše - "Sao Paulo" atstovaujantis Luisas Fabiano, o jei nepavyks susitarti su juo, bus kalbamasi su Milano "Inter" dėl Diego Milito. ("Ajan Spor")

Kazanės "Rubin" gynėjo iš Italijos Salvatore Bocchetti agentas susitiko su Turino "Juventus" vadovais. Tiesa, derybos kol kas nevyksta. ("Football Press")

10.30 Cristiano Ronaldo interviu pareiškė, kad atmetė "Man City" pasiūlymą grįžti į Angliją, nors būtų uždirbęs 20 milijonų eurų per metus. ("Daily Mirror")

Spragą kairiojo krašto gynėjo pozicijoje, kuri atsirado Gaeliui Clichy išvykus į "Man City", Londono "Arsenal" treneris Arsene'as Wengeras norėtų užpildyti "Lyon" atstovaujančiu Aly Cissokho. ("Footybunker")

Be to, Wengeras sieks parduoti Samirą Nasri kitos šalies klubui, o ne konkurentams Anglijoje "Man Utd" ar "Man City". Prancūzu domisi Milano "Inter". ("Daily Mirror")

"Arsenal" saugas Cescas Fabregasas antradienį turėtų viešai patvirtinti, kad nori palikti komandą. ("The Guardian") Sirgalių pykčiui nuraminti ekipa sieks įsigyti talentingąjį "Lille" atakų organizatorių Edeną Hazardą ir "Valencia" saugą Juaną Mata. ("CaughtOffside")

"Fiorentina" puolėjas Alberto Gilardino nėra tikras dėl ateities klube ir neatmeta galimybės keltis į Angliją. Už jį prašoma 18 milijonų eurų. ("Sky Sports")

"Liverpool" nori "Tottenham" krašto saugo Aarono Lennono, todėl už jį siūlys pinigų bei italą Alberto Aquilani. (Įvairūs)

Alžyro rinktinės saugas Hassanas Yebda grįžta į Lisabonos "Benfica" klubą. Praėjusį sezoną jis buvo paskolintas "Napoli" ekipai. (Oficialu)