Birželio 29 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

10.20 Turino "Juventus" derybos su Madrido "Atletico" eina teisinga linkme. Tikėtina, kad puolėjas Sergio Aguero už 45 milijonus eurų kitam sezonui kelsis į Italiją.

"Kontaktai su "Juventus" yra nuolatiniai, tad sandorio šansai - konkretūs. Aguero nori keltis į didį klubą, o "Juventus" atitinka šį reikalavimą",- sakė argentiniečio agentas. ("Tuttosport")

"Saint Etienne" vienas lyderių Dimitry Payetas už 10 milijonų eurų papildys "Lille" gretas. Juo taip pat domėjosi "Liverpool". ("L'Equipe")

Milano "Inter" gali pasiūlyti vartininką Emiliano Viviano mainais į "Roma" puolėją Mirko Vučiničių. ("Football Press")

Oficialu: Į Ispanijos aukščiausiąją lygą sugrįžtantis Sevilijos "Real Betis" įsigijo du saugus iš "Villarreal": Jeffersoną Montero ir Javierą Matilla.

Oficialu: "Trabzonspor" puolėjas Umutas Bulutas už 3,7 milijono eurų keliasi į Prancūzijos "Toulouse".

Lionelis Messi atmetė kvailokas kalbas, kad gali iškeisti "Barcelona" klubą į Madrido "Real". "Jokie pinigai, pasiūlyti šios komandos, manęs nepervilios",- kalbėjo Messi. ("Yahoo Sports")