Birželio 25 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Birželio 25 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama)

Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

15.00 "Liverpool" gali pateikti pasiūlymą "Wolfsburg" klube rungtyniaujančiam Diego, kuris paliks Vokietijos ekipą po konflikto su vadovais. ("CaughtOffside")

Be to, Liverpulio ekipa jau artimiausiu metu turėtų įsigyti "Aston Villa" krašto saugą Stewartą Downingą ir "Blackpool" atstovaujantį Charlie Adamą. ("The Times")

"Milan" nori įsigyti penkis Londono "Chelsea" futbolininkus: Alexą, Michaelą Essieną, Salomoną Kalou, Didier Drogba ir Nicolasą Anelka. ("talkSPORT")

Jei Madrido "Atletico" parduos Sergio Aguero, bus mėginama į jo vietą įsigyti Giuseppe Rossi. ("Football Press")

Madrido "Real" treneris Jose Mourinho paprašė prezidento Florentino Perezo į komandą įsigyti "Roma" saugą Daniele De Rossi. ("Football Press")

Lassana Diarros agentas tikina, jog jo klientas laimingas Madrido "Real" klube, tačiau svarstytų pasiūlymus iš kitų elitinių ekipų. (Įvairūs)

Turino "Juventus" nebesidomi "Lyon" krašto saugu Micheliu Bastosu. ("Tuttosport")

"Genoa" klubas svarsto galimybę parduoti portugalą vartininką Eduardo ir vietoje jo įsigyti "Fiorentina" vartus ginantį Sebastieną Frey. (Įvairūs)