Abidalis sutiks pratęsti sutartį, teigia gynėjo agentas © Eurofootball.lt
Ericas Abidalis liks "Barcoje" ir pasirašys naują sutartį.

Apie tai Katalonijos televizijos kanalui "Esport3" ketvirtadienį pranešė prancūzo interesus atstovaujantis agentas Davidas Venditelli.

"%c00006" su gynėju naują sutartį ketino pasirašyti ankstyvą pavasarį, tačiau tuomet derybas sustabdė netikėta žinia apie Abidalio ligą - futbolininko kepenyse buvo aptiktas auglys. Netrukus žaidėjas buvo operuotas ir pradėjo reabilitacijos procesą.

Prancūzas į aikštę grįžo anksčiau, nei prognozavo medikai, tačiau tuomet "Barcos" jau laukė lemiamos kovos UEFA Čempionų lygoje ir Ispanijos čempionate, tad deryboms atnaujinti paprasčiausiai pritrūko laiko.

"Kalbėjomės su "Barcelona" vadovais prieš kelias dienas. Puikiai suprantame, kad derybas sutrikdė Erico liga ir operacija, tačiau mes pokalbius netrukus pratęsime. Visi sutinka, kad reikėjo palaukti, kol Ericas visiškai pasveiks. Jis pageidauja pratęsti sutartį", - savo kliento norus persakė Venditelli.

Agentas darsyk patvirtino futbolininko žodžius, kad jis norėtų "Barcoje" užbaigti savo profesionalo karjerą: "Tokia Erico valia. Jis norėtų čia likti".

Dabartinė Abidalio sutartis su "Barcelona" baigia galioti ateinančią vasarą. Jei prancūzas, kaip ir planuojama, pasirašys naują kontraktą, Katalonijos klube jis turėtų žaisti iki 2014 metų birželio 30 dienos.