Birželio 24 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

09.00 Turino "Juventus" savininkai naujiems futbolininkams įsigyti skirs 50 milijonų eurų, o tai leis tęsti derybas su Madrido "Atletico" dėl 35 milijonais eurų vertinamo Sergio Aguero. ("Goal.com")

Madrido "Real" pasiekė susitarimą su Neymaru dėl šešerių metų sutarties. Tiesa, vis dar nebaigtos derybos su "Santos" klubu dėl perėjimo sumos: brazilai reikalauja 45 milijonų eurų. ("Marca")

"Napoli" pasirašė sutartį su puolėju Edinsonu Cavani. Iki šiol futbolininkas buvo tik pasiskolintas iš "Palermo" klubo. ("Calcionapoli24.it")

"Parma" už 3 milijonus eurų įsigijo pusę teisių į saugą Sebastianą Giovinco. Iki šiol italas priklausė tik Turino "Juventus" ekipai. Be to, Parmos komandą papildys du gynėjai iš Portugalijos: Mario Rui iš "Benfica" ir Goncalo Brandao iš "Siena". (Įvairūs)

Londono "Arsenal" neketina parduoti 22 metų Carloso Velos, teigia jo agentas. Meksikiečiu domėjosi "Zaragoza", "Galatasaray" ir "Anderlecht". ("Press Association")

"Monaco" saugas Haruna Lukmanas pasirašė penkerių metų sutartį su Kijevo "Dinamo". ("Kickoff")

"Napoli" pasirašė sutartį su laisvuoju agentu Marco Donadelu, kuris nepratęsė kontrakto su "Fiorentina". (Įvairūs)

Sankt Peterburgo "Zenit" derasi su "Genoa" dėl kairiojo krašto gynėjo Domenico Criscito. ("Football Press")