Oficialu: "Malaga" įsigijo Joaquiną ir Sergio Sanchezą © Eurofootball.lt
Ambicingasis "%c00106" klubas ir toliau stiprinasi: ekipos gretas papildė saugas Joaquinas iš "Valencia" bei "Sevilla" marškinėlius vilkėjęs Sergio Sanchezas.

29 metų dešiniojo krašto saugas Joaquinas Malagos komandai kainavo apie 4 milijonus eurų. Kadaise laikytas vienu perspektyviausių savo pozicijos žaidėjų Europoje, ispanas nesugebėjo atsiskleisti dėl nuolatinių traumų ir savo šalies rinktinei paskutinį sykį atstovavo dar 2007 metais.

Tuo metu už 25 metų dešiniojo krašto gynėją Sanchezą "Malaga" paklojo 3 milijonus eurų. Buvo kilę abejonių, ar šis futbolininkas gali tęsti karjerą dėl problemų su širdimi, tačiau tikimasi, kad medikai leis jam rungtyniauti.

"Malaga" savininkas Šeichas Abdullah Bin Nassaras Al Thani yra ne kartą žadėjęs padaryti klubą vienu iš galingiausių Europoje, o šią vasarą įrodinėja savo siekius, išleisdamas daugiausiai pinigų iš visų Ispanijos ekipų.

Iki šiol buvo įsigyti veteranas Ruudas van Nistelrooy'us ir gynėjas Jorisas Mathijsenas iš "Hamburg", Diego Buonaotte iš "River Plate", Nacho Monrealis iš "Osasuna" ir vienas "Lyon" lyderių Jeremy Toulalanas.