"TheSportCity.Net" portale - "Copa America" menedžeris © Eurofootball.lt
Po trumpos pertraukos futbolas vėl grįžta į [link="http://www.thesportcity.net/"]"TheSportCity.net"[/link] portalą!

Šį kartą Jūsų dėmesiui - "Copa America 2011" turnyro "Fantasy" menedžeris. Dešimt geriausių Pietų Amerikos komandų (Argentina, Brazilija, Urugvajus, Paragvajus, Ekvadoras, Kolumbija, Čilė, Peru, Bolivija ir Venesuela) ir du svečiai iš "CONCACAF" regiono (Meksika ir Kosta Rika) dalyvaus vos kartą per ketverius metus, šį sykį Argentijoje, vykstančiose pirmenybėse.

Ekipos bus suskirstytos į tris grupes po 4 rinktines. Pirmas mačas prasidės liepos 2 dieną 02:45 Lietuvos laiku. "Fantasy" menedžeris bus sudarytas iš 6 turų: 3 turai iš rungtynių grupėse, 1 turas iš ketvirtfinalio rungtynių, 1 turas iš pusfinalių ir 1 turas iš finalo ir rungtynių dėl trečiosios vietos. Tai bus mūsų pirmasis menedžeris, kuriame leidžiami atsarginiai ir galios vienos komandos žaidėjų apribojimas. Nors preliminarios sudėtys maždaug žinomos, oficialiai jos bus patvirtintos iki birželio 27-osios dienos.

Nugalėtojai bus apdovanoti "TheSportCity.Net" prizais. Taip pat bus atskiras "Copa America Virtualių lažybų" sezonas.

Kurti komandą galima [link="http://www.thesportcity.net/f_manager_control.php?mseason_id=10"]čia[/link]. Lažybų statymus galima daryti [link="http://www.thesportcity.net/wager_control.php?season_id=46"]čia[/link]. Junkitės, burkitės į lygas, leiskit gerai laiką!