Birželio 20 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***
09.30 "Villarreal" puolėjo Giuseppe Rossi agentas Federico Pastorello teigia, kad jo klientas "Barcelona" klubo veikiausiai nepapildys. "Jei katalonai turi 45 milijonų eurų biudžetą ir daugiau nei 30 milijonų išleis už Alexį Sanchezą, pinigų jiems nepakaks",- teigė jis. ("COMEsports")

Madrido "Real" leidžia Lassanai Diarra išvykti, tad šis pradėjo derėtis su "Man Utd". ("Metro")

Londono "Tottenham" strategas Harry Redknappas nori, kad klubas įsigytų vieną ar du gerai žinomus futbolininkus ir taip paskatintų Luką Modričių likti ekipoje. ("Metro")

Milano "Inter" prezidentas patikino, jog Andre Villas Boasas pretendavo treniruoti klubą, tačiau jo sutarties išpirkimo suma pasirodė per didelė. Todėl treneriai su sutartimis Italijos ekipos nedomina. ("Sky")

Sklinda kalbos, jog Londono "Arsenal" akiratyje atsidūrė laisvuoju agentu tapęs saugas Joey Bartonas. ("talkSPORT")

"Man Utd" domisi "Queens Park Rangers" lyderiu Adeliu Taarabtu ("Caught Offside"), bet šis nėra linkęs keltis į tokį garsų klubą, kuriame veikiausiai nebūtų pagrindinis žaidėjas, ir labiau domisi "Newcastle" pasiūlymu. ("Metro")