Birželio 19 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

15.08 "Man Utd" atsisakė ketinimų įsigyti Milano "Inter" saugą Wesley Sneijderį, nes olando uždarbis pranoktų visų Anglijos čempionams atstovaujančių futbolininkų algas, o tai galėtų sukelti nepasitenkinimą tarp žaidėjų. (Įvairūs)

"Roma" ir saugas Daniele De Rossi pradėjo derybas dėl sutarties pratęsimo. Tiesa, kliūtis gali būti atlygis: 27 metų futbolininkas norėtų uždirbti 5 milijonus eurų per metus, o klubas jam siūlo tik 3,5 milijono. ("Football Press")

14.06 Carloso Tevezo agentas Kia Joorbchianas teigia, kad jo klientas yra pasirengęs susieti savo ateitį su "Man City" klubu. ("SkySports")

12.13 "Barcelona" ketina pasiūlyti puolėją Davidą Villą Londono "Chelsea" ir "Man City" ekipoms už 45 milijonus eurų. Už gautą sumą bei pridėję savų lėšų Ispanijos čempionai norėtų įsigyti Cescą Fabregasą, Alexį Sanchezą ir Giuseppe Rossi. ("Daily Mirror")

Milano "Inter" įsigis pusę teisių į gynėją Yuto Nagatomo už 4 milijonus eurų. Be to, "Cesena" klubui, kuriam priklauso japonas, bus paskolinti trys futbolininkai: Milanas Jirasekas, Luca Garritano ir Luca Caldirola. ("Sport Mediaset")

Turino "Juventus" išpirks saugo Simone Pepe sutartį iš "Udinese" už nuomos sutartyje numatytą 10 milijonų eurų sumą, tačiau gali iškart parduoti italą Sankt Peterburgo "Zenit" ekipai, kuri siūlys 13 milijonų eurų. ("Tuttosport")

"Barcelona" klubo atstovai Josepas Bartomeu ir Andoni Zubizarreta vyks į Londoną, kur tęs derybas su "Arsenal" dėl saugo Cesco Fabregaso. ("Daily Mail")

09.00 Londono "Tottenham" valdybos pirmininkas Danielis Levy teigia, kad Luka Modričius nebus parduotas už jokius pinigus. Kroatas žiniasklaidoje teigė, jog norėtų keltis į Londono "Chelsea", bet pirmasis 'mėlynųjų' pasiūlymas, siekęs 25 milijonus eurų, buvo atmestas. (BBC)

Andre Villas Boaso agentas atmetė galimybę, kad "Porto" strategas šią vasarą galėtų perimti Milano "Inter" vairą. ("Gazzetta dello Sport")

Oficialu: "Wolfsburg" puolėjas Grafite palieka Vokietiją ir artimiausius du metus vilkės "Al Ahli" marškinėlius.

"Lyon" brazilas Michelis Bastosas artimiausiu metu turėtų sukirsti rankomis su Turino "Juventus". Sandorio vertė - 15 milijonų eurų. ("L'Equipe")

Londono "Chelsea" puolėjas Didier Drogba domina ambicingąjį ir turtingus savininkus iš Kataro turintį Ispanijos "Malaga" klubą. (Įvairūs)

"Real Sociedad" krašto saugas, 20-metis Antoine Griezmannas teigia, kad juo domisi "Barcelona". Futbolininkas taip pat yra atsidūręs "Liverpool" taikiklyje. ("Sport")