Birželio 11 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

19.02 [link="http://eurofootball.lt/index.php?page=news&id=24058"]Londono "Arsenal" puolėjas Nicklasas Bendtneris, kuris nori palikti klubą, gali atsidurti Milano "Inter" ekipoje. ("SkySports") [/link]

19.00 [link="http://eurofootball.lt/index.php?page=news&id=24059"]Madrido "Real" ir Turino "Juventus" derasi dėl mainų, pagal kuriuos į Ispaniją išvyktų saugas Felipe Melo, o Turino komanda gautų taip pat saugą Lassana Diarra. ("Gazzetta dello Sport")[/link]

18.41 Lisabonos "Benfica" derasi su "Man Utd" dėl puolėjo Bebe. 20-metis futbolininkas gali būti paskolintas arba parduotas. ("Goal.com")

18.25 "Brescia" puolėjas Andrea Caracciolo atmetė Kijevo "Dinamo" pasiūlymą, nors klubai jau buvo sutarę dėl išpirkos sumos. "Tai tikrai puiki proga, kuria nebuvo pasinaudota",- kalbėjo "Brescia" vadovas, priminęs, kad kitą sezoną ekipa žais tik antrajame Italijos divizione, o "Dinamo" - Čempionų lygos atrankoje.

15.20 Grafite gali tapti dar vienu puolėju, paliksiančiu Vokietijos čempionatą. "Wolfsburg" futbolininkas gali atsidurti Dubajaus "Al Ahli" ekipos gretose, kuri jam yra pasirengusi mokėti 3 milijonus eurų per metus.

Grafite 2008-2009 metais buvo rezultatyviausias "Bundesliga" pirmenybių žaidėjas su 28 įvarčiais, bet vėliau per du sezonus teįmušė 20 įvarčių.

14.50 "Liverpool" priklausantis, bet Turino "Juventus" ekipoje praėjusį sezoną praleidęs Alberto Aquilani gali atsidurti "Napoli" klube. (Įvairūs)

13.23 Oficialu: Ketverius metus "Lyon" klubui atstovavęs Cesaras Delgado grįžta į Meksiką, kur vilkės "Monterrey" marškinėlius. Per 101 mačą Prancūzijoje jis įmušė devynis įvarčius.

11.22 "Catania" skelbia, kad "Liverpool" domisi 25 metų gyneju Matiasu Silvestre. Jis taip pat yra atsidūręs "Villarreal" ir kelių Italijos ekipų akiratyje. ("SkySports")

11.00 "Man City" stos į kovą su Londono "Chelsea" ir "Man Utd" dėl Londono "Tottenham" saugo Luka Modričiaus. 25 metų futbolininkas yra vertinamas daugiau nei 30 milijonų eurų. ("Daily Mail")

"Man City" taip pat siūlo 30 milijonų eurų už "Udinese" saugą Alexį Sanchezą, kurio nori ir "Barcelona". ("Goal.com")

Londono "Arsenal" už 10 milijonų eurų gali įsigyti puolėją Gervinho iš "Lille". Kai kurių šaltinių teigimu, susitarimas jau pasiektas. ("espnstar.com")

"Milan" domisi "Barcelona" saugu Seydou Keita. (Įvairūs)

"Barcelona" puolėjo Bojano Krkičiaus agentas savo kliento galimybę keltis į "Roma" klubą laiko didele. ("Insidefutbol")