Birželio 10 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

18.08 [link="http://eurofootball.lt/index.php?page=news&id=24051"]Darvydas Šernas veikiausiai paliks Lodzės "Widzew" klubą ir kelsis į Kroatiją, kur atstovaus Splito "Hajduk" ekipai. ("Index.hr")[/link]

16.08 Roberto Martinezas atmetė Birmingemo "Aston Villa" pasiūlymą ir nusprendė likti prie "Wigan" vairo. ("SkySports")

15.30 Vienas perspektyviausių Europos saugų Javieras Pastore užsiminė, kad atėjo laikas palikti "Palermo" klubą. ("Radio Del Plata")

14.55 "Liverpool" puolėjas Davidas N'gogas po atostogų už 4 milijonus eurų turėtų keltis į "Sunderland". ("This is Anfield")

14.20 [link="http://www.eurofootball.lt/index.php?page=news&id=24048"]"Aston Villa" krašto puolėjas Ashley Youngas davė žodinį sutikimą keltis į "Man Utd" klubą.[/link]

14.03 PSG ekipa pasirašė trejų metų sutartį su "Rennes" vartininku Nicolasu Douchezu. Paryžiaus komandoje jis turėtų užimti Gregory Coupet vietą vartuose. (Football365.co.za)

13.44 [link="http://www.eurofootball.lt/index.php?page=news&id=24049"] "Barcelona" už Londono "Arsenal" žvaigždę Cescą Fabregasą pasiūlė 30 milijonų eurų bei du futbolininkus: saugą Thiago Alcantarą bei puolėją Bojaną Krkičių. ("Marca")
[/link]

11.50 Su persikėlimu į "Milan" ir "Roma" siejamas Thiago Motta tikina, kad nori pratęsti sutartį su Milano "Inter" klubu.("Gazzettta dello Sport")

"Man City" akiratyje vėl atsidūrė "Napoli" saugas Marekas Hamsikas.(Įvairūs)

07.17 "Wigan" strategas Roberto Martinezas turi apsispręsti, ar sutinka stoti prie Birmingemo "Aston Villa" vairo. Specialistui leista derėtis su šiuo klubu, bet "Wigan" vadovai tikisi, kad jis pasiūlymą atmes. (BBC)

06.20 "Liverpool" ketina pasiūlyti 7 milijonus eurų už "Arsenal" gynėją Gaelį Clichy, kurio sutartis baigs galioti kitais metais. ("Guardian")

Ashley Youngas turėtų tapti "Man Utd" nariu iki savaitgalio, kuomet švęs savo vestuves. ("Daily Mail")

Wesley Sneijderis dar kartą patikino neketinąs palikti Milano "Inter". ("The World Game")

Oficialu:[link="http://eurofootball.lt/index.php?page=news&id=24046"] "Liverpool" pasirašė ilgalaikę sutartį su "Sunderland" saugu Jordanu Hendersonu. Sandorio vertė - 22 milijonai eurų. [/link]

Oficialu: "Villarreal" pasirašė vienerių metų sutartį su "Valencia" vartininku Cesaru Sanchezu. (Įvairūs)

"Man City" atstovaujantis Jerome'as Boatengas nori keltis į Miuncheno "Bayern". (Įvairūs)