Quagliarella apkaltino "Napoli" klubą išdavyste © Eurofootball.lt
Fabio Quagliarella davė interviu Italijos naujienų agentūrai "Sky Sport Italia", kuriame sukritikavo savo buvusį klubą ir pažadėjo sugrįžti į aikštę liepos mėnesį.

Pusę sezono puikiai rungtyniavęs puolėjas šių metų sausio 6 dieną mače su "Parma" patyrė sunkią kelio traumą ir vis dar negali rungtyniauti pilna jėga.

"Pajaučiau kažkokį trakštelėjimą kelyje ir iškart tapo aišku, kad trauma bus rimta.

Dėl traumos negalėjau nieko kaltinti, nes prieš mane niekas neprasižengė. Pirmieji du mėnesiai po operacijos buvo itin sunkūs.

Kiekvieną dieną po šešias valandas tekdavo atlikti tuos pačius pratimus - tai mane varė iš proto. Kai esi įpratęs visur lakstyti 1000 kilometrų per valandą greičiu, nelengva staiga sustoti ir vos pajudėti iš vietos.

Buvo nuostabu sugrįžti į persirengimo kambarį, kuriame komandos draugai ruošėsi rungtynėms. Aš jau galutinai pasveikau, tačiau dar nesu pakankamai fiziškai sustiprėjęs, todėl, pasitaręs su medikais, nusprendžiau sugrįžti į aikštę liepos mėnesį, kuomet prasidės pasiruošimas kitam sezonui. Negaliu sulaukti!".

Praėjusią vasarą tarp Quagliarellos ir "Napoli" valdybos tvyrojo įtampa. Puolėjas netgi buvo kaltinimas išdavyste, kai persikėlė į Turiną.

"Šį sezoną "Napoli" mane tikrai nustebino ir jie verti pagyrų, kad iškovojo kelialapį į UEFA Čempionų Lygą. Visgi vasarą sklandė daug melagysčių apie mane.

Buvo kalbama, kad vėluoju į treniruotes, nesutariu su komandos draugais, tačiau visa tai yra visiška netiesa. Netikit? Paklauskit mano buvusių komandos draugų.

Visa tiesa ta, kad vykstant Pasaulio čempionatui "Napoli" norėjo mane parduoti Kazanės "Rubin" ekipai ir jau buvo pasiektas susitarimas, todėl jie mane išdavė, o ne atvirkščiai", - tęsė italas.

"Iš klubo sulaukiau žinių, jog man metas susirasti kitą klubą. Kaip matote, pasirinkau "Juvę". "Napoli" gynėsi nuo kritikos dangstydamiesi melu.

"Labai džiaugiuosi, kad tapau "Juventus" šeimos nariu. Jie manimi pilnai pasitiki ir po traumos. Praėjusiais metais "Napoli" tik ir laukė progos mane apšmeižti ir netgi nebandė apeliuoti mano diskvalifikacijos. Čia yra viskas kitaip", - tvirtino Quagliarella.