"Bayern" - "Inter": mačo apžvalga © Eurofootball.lt
Toli gražu ne patį geriausią sezoną išgyvenantis Miuncheno "Bayern" itin svarbiai Čempionų lygos aštuntfinalio dvikovai su Milano "Inter" pasirengė puikiai - sekmadienį Vokietijos čempionate "Hamburg" klubas buvo sutriuškintas net 6-0.

Nors ir laimėjo pirmąjį mačą "San Siro" stadione 1-0, "Bayern" futbolininkai tokio gero žaidimo nacionaliniame fronte demonstruoti iki šiol nesugebėjo - buvo patirti trys pralaimėjimai per aštuonias dienas. To pasekmė - treneris Louisas van Gaalas patvirtino pasitrauksiąs iš pareigų po sezono.

"Vieną dieną žaidžiame labai blogai ir viskas yra tiesiog katastrofa. Kitą - tampame super komanda. Deja, toks jau futbolas",- konstatavo "Bayern" lyderis Arjenas Robbenas. Ir pridūrė: "Dvikova su "Hamburg" buvo puiki - joje pamatėte tikrąjį mūsų veidą."

Kitas Miuncheno ekipos legionierius Franckas Ribery tikisi, jog pastaroji pergalė padės pakeisti sezono eigą tinkama linkme: "Tai buvo svarbus vakaras tiek mums, tiek sirgaliams. Privalėjome atsitiesti po sunkumų, kuriuos patyrėme pastaruoju metu. Antradienį reikia dar kartą įrodyti, kad sugebame gerai rungtyniauti."

Tuo metu "Inter" į Vokietiją atvyksta šiai dienai pilnos sudėties, nors gynėjas Lucio gali nepasirodyti aikštėje dėl nedidelės traumos, patirtos rungtynėse su "Brescia".

Prieš kelerius metus "Bayern" marškinėlius vilkėjęs brazilas prisideda prie Thiago Mottos, Estebano Cambiasso ir Cristiano Chivu, kurie taip pat nėra garantuoti dėl žengimo į aikštę.

Komandai nepadės tik ilgokai traumas besigydantys besigydantys Diego Milito, Walteris Samuelis ir Davidas Suazo.

Treneris Leonardo tikėjo savo auklėtinių pergale: "Esu optimistiškai nusiteikęs, nes žinau šitų futbolininkų psichologinę stiprybę. Pirmosios rungtynės galėjo baigtis visiškai kitokiu rezultatu, todėl dabar nebūtų staigmena, jei laimėtume.

"Šeimininkams pakaks rezultato 0-0, bet jis toks nebus."

Galimos startinės sudėtys:

"Bayern": Kraft; Lahm, Pranjic, Badstuber, Gustavo; Ribery, Tymoshchuk, Schweinsteiger, Robben; Mueller, Gomez.

"Inter": Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Ranocchia, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Stankovic; Sneijder; Pandev, Eto'o.