"Juventus" gretas vasarą papildys bent keturi aukščiausios klasės futbolininkai © Eurofootball.lt
Turino "%c00038" sporto direktorius Giuseppe Marotta artėjančią vasarą planuoja įsigyti bent keturis aukščiausios klasės futbolininkus.

Vos prasidėjus sezonui klubo vadovybė iškėlė tikslą sugrįžti į UEFA Čempionų lygos turnyrą bei kuo geriau pasirodyti mažiau prestižiniuose Europos lygos ir Italijos taurės turnyruose ("Coppa Italia").

Jau dabar aišku, kad komandai veikiausiai nepavyks įgyvendinti numatytų planų.

Iki pat praėjusių metų pabaigos buvo kalbama, kad "Juventus" ekipa pajėgi kovoti netgi dėl "Serie A" pirmenybių čempionų vardų, tačiau tragiškai prasidėję 2011 metai komandą nugramzdino į gilią krizę.

"Senajai senjorai" liko tik teorinės galimybės iškovoti kelialapį į Čempionų lygą, komanda dar grupių etape iškrito iš Europos lygos, o Italijos taurės ketvirtfinalyje turėjo pripažinti "Roma" pranašumą.

Jau kurį laiką Italijos spauda mirga nuo pranešimų, kad artimiausiu metu bus atleistas komandos vyriausiasis treneris Luigi Del Neri, tačiau vakar klubas savo oficialioje internetinėje svetainėje išplatino pranešimą, kuriame dar kartą išreiškė pasitikėjimą buvusiu Genujos "Sampdoria" strategu.

Tuo tarpu artėjant vasaros žaidėjų perėjimų langui vis daugėja futbolininkų, kurių pavardės siejamos su "Juventus". Klubo sporto direktorius spaudoje viešai prabilo, kad sieks įsigyti bent keturis aukščiausios klasės žaidėjus (pernai "Juventus" nupirko ar išsinuomojo net 13 futbolininkų).

"Komandos lygiui pakelti reikia bent keturių stiprių žaidėjų, kurie turėtų patirties bei galėtų susitvarkyti su iškilusiais sunkumais", - sakė Marotta.

Šiuo metu dažniausiai minima "Lyon" krašto saugo Michelio Bastoso pavardė. Tarp galimų kandidatų taip pat yra "Milan" vidurio saugas Andrea Pirlo, "Barcelona" atraminis saugas Javieras Mascherano bei Madrido "Real" saugas Sami Khedira.