Del Neri: negalime sau leisti suklysti © Eurofootball.lt
Prieš Italijos "Serie A" pirmenybių XXIX turo rungtynes su "Cesena" klubu Luigi Del Neri pažymėjo, kad jo treniruojama komanda yra vieninga ir nori kuo greičiau atsitiesti po nesėkmių serijos.

"%c00038" strategas taip pat pabrėžė, kad klaidų rezervas jau išseko ir Turino ekipa privalo iš Čezenos parsivežti tris taškus.

"Mums trūksta kokybės. "Cesena" paskutiniuose mačuose pasirodė neblogai, todėl privalome prieš juos žaisti agresyviai ir dinamiškai", - dėstė Del Neri.

"Noriu pamatyti komandą, kuri kovoja dėl kiekvieno aikštės centimetro ir nenuleidžia rankų įvykių eigai pakrypus neigiama linkme. Negalime suklysti, nes mums būtinai reikia pergalės".

Po praėjusio šalies nacionalinio čempionato turo, kuriame "Juventus" namuose nusileido "Milan" vienuolikei, dauguma "senosios senjoros" žaidėjų kalbėjo, jog komanda yra vieninga. Del Neri šiuos žodžius tik patvirtino.

"Pergalę iškovoja visa komanda, pralaimi taip pat visi kartu, o ne vienas ar kitas žaidėjas. Atsakomybė krenta ant visų pečių. Aš tikiuosi, kad mums pavyks ramiai iškovoti pirmąją pergalę iš likusių dešimties mačų".

Daugelio manymu, pagrindinės "Juventus" problemos yra nepasitikėjimas savo jėgomis, baimė suklysti ir neužtikrintumas puolime. Stratego įsitikinimu šias bėgas gali išspręsti tik iškovoti trys taškai.

"Treniruotėse visi noriai lieja prakaitą. Norime kuo greičiau atsitiesti ir, žinoma, bandome kuo greičiau ant kojų pastatyti traumuotus žaidėjus. Tik teigiami rezultatai gali įkvėpti pasitikėjimo savimi".

Del Neri žurnalistams neatskleidė, ką šiandien ruošiasi išleisti į aikštę. Viena aišku - "Juventus" turės verstis be vidurio puolėjo Luca Toni.

"Šiandien puolime galės žaisti Matri, Iaquinta ir Del Piero. Toni rungtynes praleis dėl traumos. Aš jau apsisprendžiau dėl dviejų startuosiančių puolėjų", - sakė treneris.