Caceresas planuoja pergalę prieš "Barcelona" © Eurofootball.lt
Su nekantrumu laukiantis sekmadienį įvyksiančio Ispanijos "Liga BBVA" pirmenybių mačo prieš "%c00006" futbolininkus "%c00107" klubo gynėjas Martinas Caceresas atskleidė, jog Andalūzijos komanda planuoja iškovoti visus tris taškus.

"Mums reikės sunkiai dirbti bei trupučio sėkmės, kad iškovotume pergalę prieš "Barcelona". Svarbiausia išlikti susikaupusiems visas 90 minučių. Turime jiems primesti savąjį žaidimą", - sakė urugvajietis dienraščiui "Marca".

"Visi Katalonijos ekipos žaidėjai yra aukščiausios klasės, todėl mums bus sunku. Dar nežinau, ar pasirodysiu startinėje vienuolikė, tačiau visi komandos centro gynėjai yra pasiruošę sužaisti geras rungtynes. Alexis ir Fazio yra puikūs futbolininkai, padarysią viską, jog iškovotume tris taškus.

Mūsų treneris žino, kaip rungtyniauti prieš "Barcą", ir mes norime laimėti šį susitikimą. Tiesa, tai padaryti nebus lengva".

"Barcelona" Caceresą įsigijo 2008 metais iš "Villarreal" ekipos už 16,5 milijono eurų, tačiau praėjusią vasarą išnuomavo į "Sevilla".