Balotelli Kijeve kentėjo nuo alergijos aikštės vejai © Eurofootball.lt
"%c00054" puolėjui Mario Balotelliui gali tekti praleisti sekmadienio Anglijos FA taurės turnyro ("FA Cup") ketvirtfinalio rungtynes prieš "Reading" ekipą dėl per UEFA Europos lygos dvikovą Kijeve patirtos alerginės reakcijos.

Nuolat veidą trynęs jaunasis italas pralaimėjimu 2-0 pasibaigusiame mače prieš "Dinamo" vienuolikę buvo priverstas palikti aikštę 57 minutę. Prieš tai 24 milijonus svarų sterlingų kainavęs futbolininkas kiek daugiau nei minutę pavėlavo į antrąjį susitikimo kėlinį.

"Mario pasireiškė alergija, - sakė "Man City" treneris Roberto Mancini. - Nežinau kokia, nežinau kodėl, tačiau jo veidas buvo ištinęs.

Jis norėjo žaisti antrajame kėlinyje, tačiau problema atsirado 10 sekundžių prieš išeinant iš persirengimo kambario po didžiosios pertraukos.

Aš išėjau minute anksčiau už žaidėjus ir nemačiau Mario. Jis teigė galįs rungtyniauti, tačiau jo veidas buvo pastebimai ištinęs".

Paaiškėjo, jog 20 metų Balotelli yra alergiškas kai kuriems aikštės vejos tipams.

Mancini taip pat negailėjo kritikos vartininkui Joe Hartui ir gynėjui Micah Richardsui dėl įvarčius lėmusių klaidų gynyboje.

Italas sakė: "Žaidėme neblogai, tačiau viską keičia mūsų praleisti įvarčiai. Paprastai būname profesionalesni ir tokių įvarčių nepraleidžiame".