Aquilani ateitis pakibo ant plauko © Eurofootball.lt
Saugas Alberto Aquilani nėra užtikrintas savo ateitimi Turino "%c00038" klube ir Italijos nacionalinėje rinktinėje.

"Liverpool" ekipai priklausantis 26 metų futbolininkas šią vasarą buvo išnuomotas 'senajai senjorai' su galimybe išpirkti italo kontraktą už 16 milijonų eurų.

Aquilani pastaruoju metu nesugeba atgauti prarastos sportinės formos. Negana to, žaidėjas prieš dvi savaites pasitempė kojos raumenį ir turėjo praleisti mačus su "Bologna" ir "Milan" vienuolikėmis.

Italijos rinktinės treneris Cesare Prandelli gali nepakviesti saugo į kovo 25 dieną numatytą Europos čempionato atrankos mačą tarp Italijos ir Slovėnijos rinktinių.

Manoma, kad Aquilani vietą rinktinės sudėtyje užims Italijos pilietybę turintis brazilas Thiago Motta, kuris šiuo metu atstovauja Milano "Inter" klubui.

"Juventus" sporto direktorius Giuseppe Marotta nesiruošia pirkti Aquilani už nuomos sutartyje numatytą sumą bei mokėti beveik keturių milijonų eurų dydžio metinį atlyginimą. Marotta sieks derėtis su "Liverpool" dėl mažesnės išpirkos kainos.

Deryboms nepavykus, spėjama, jog "Juventus" gali prisivilioti "Milan" saugą Andrea Pirlo. Italo kontraktas šią vasarą baigiasi ir jis greičiausiai atsisveikins su Milano klubu.