Wengeras: teisėjavimas šokiravo UEFA atstovus © Eurofootball.lt
Londono "%c00041" treneris Arsene'as Wengeras tikina, kad net UEFA atstovai buvo šokiruoti Massimo Busaccos sprendimu pašalinti iš aikštės puolėją Robiną van Persie.

Vakar Čempionų lygos atsakomajame susitikime "Camp Nou" stadione "%c00006" rezultatu 3-1 atsirevanšavo Anglijos sostinės komandai už pralaimėjimą prieš tris savaites išvykoje 1-2 ir pateko į prestižinio turnyro ketvirtfinalį.

Daug diskusijų susilaukė 56 minutę įvykęs van Persie pašalinimas iš aikštės - olandui antra geltona kortelė buvo parodyta už smūgį vartų link po arbitro švilpuko.

Puolėjas po mačo Busaccos sprendimą pavadino "pokštu" bei teisinosi negirdėjęs signalo sustabdyti žaidimą dėl 95 tūkstančių šokinėjančių sirgalių stadione.

Tuo tarpu 'kanonierių' strategui Wengerui atrodo, jog Van Persie pašalinimas buvo "gėdingas" ir net UEFA atstovai nebuvo sužavėti teisėjo sprendimu.

"Šnekėjausi su žmonėmis iš UEFA. Jie yra taip pat šokiruoti, nes arbitras nužudė fantastišką futbolo spektaklį", - kalbėjo prancūzas.

"Ir visa tai už ką? Jei tai būtų grubi pražangą ar rimtas nusižengimas vertas antros geltonos kortelės, būtų suprantama, tačiau šiuo atveju tiesiog gėdinga".

Specialistas tęsė: "Dviejų tipų žmonės gali būti nepatenkinti arbitro veiksmais - tie, kurie myli "Arsenal" klubą ir tie, kurie myli futbolą.

Pralaimėjome puikiai "Barcelona" komandai, sveikinu juos ir linkiu sėkmės ateityje.

Šį vakarą esame nusivylę, nes nesitikėjome pralaimėti tokiu stiliumi. Apgailestauju dėl žmonių, kurie žiūrėjo šias rungtynes".